PortalulTauTV.ro NU detine filme, subtitrari sau continut. Totul este automatizat si preluat automat din surse externe DEJA existente. Pentru reclamatii folositi site-urile ce gazduiesc filmele.


Ip Man The Final Fight (2013) film online subtitrat

Regia: Herman Yau
Actori: Cho-lam Wong, Gillian Chung, Ip Chun, Luxia Jiang, Kai Chi Liu
Gen: Actiune, Biografie, Drama
IMDB: 6.1/10


loading...

“Ip Man The Final Fight” este un amidon rigid kung-fu film despre viața lui Ip Man, instructorul de arte martiale care a antrenat Bruce Lee. Clienților care sunt doar în căutarea pentru un film de acțiune de distracție sunt obligați să fie dezamăgit. Realizatorii cădea peste ei înșiși încearcă să respecte perspectiva omului asupra vieții, și acest lucru face obiectul lor par mai mult ca un sfânt disciplinat hiper decat un,-bat pustnic renumitul lume.

În mod ironic, deși, cele mai mari deficiențe filmului sunt de asemenea responsabile pentru activ mai puternic: de lucru magnific Anthony Wong lui ca Om. Acesta este un caz rar în care, în cazul în care un film ar fi fost viu și mai puțin tradiționale și “respectuos,” performanță de plumb ar fi putut părea mai puțin special.

“Ip Man The Final Fight” se concentrează pe a omului târziu în viață în anii 1950 și 1960. E nici de ani la fel de popular ca nici proeminenți cum era înainte, când a predat Wing Chun-în Foshan. Dar asta e ideea: Man sfidează obsolescence pur și simplu trăind virtuos. Cum este scris, și așa cum a jucat de Wong, omul este o variație chinez pe o Clint Eastwood erou-mai în vârstă om Clint Eastwood decât spaghete-Vest Clint Eastwood, cu toate acestea, și dezbrăcat de întunericul emoțională care face caractere vechi Eastwood așa tulburătoare. Când un tată de opt mărturisește omul care a vandut unul dintre copiii săi pentru a putea alimenta restul, Man toarnă în liniște omul o băutură. Atunci când o femeie este hărțuit de un beat, omul este hiper-respectuos, înainte și după lovind posterior tipului. Poise acest erou nu este un act: el este într-adevăr bunătatea personificată.

Calitățile care fac o astfel de subiect Omul biografic ideală, de asemenea, să-l facă un personaj plictisitoare. Ca Man Yen lui, versiunea Wong Man este prea puternic fără greș. Toate acțiunile sale au o semnificație parabolă-ca. Chiar scene tangențiale despre Tang Shing (Iordania Chan), tineri discipol omului, confirma rolul omului ca ca Zeitgeist perioada lui. Singurele lucruri pe care omul încetini sunt încăpățânarea lui, afecțiunea sa pentru o femeie mai tânără (Zhou Chuchu), și suferință lui gastric debilitante. Ori schimba, dar Ip Man nu.

Și totuși, atunci când “Ip Man The Final Fight” se abate de la Man pentru a urmări Shing, îți dai seama cât de magnetice Wong este într-adevăr. A fost întotdeauna un interpret versatil, dar în acest rol, el într-adevăr strălucește. La mijlocul anilor ’90, Wong a jucat în unele poze de exploatare unic scuzzy care au fost, de asemenea, regizat de “Ip Man The Final Fight” directorul Herman Yau. Tonally, aceste filme de groază rasfatat, Gore-alimentat sunt la fel de departe de “lupta finală”, după cum puteți obține, eventual. În lui Yau “nespus Story” și “Sindromul Ebola”, Wong joacă canibali criminale care transforma oamenii in carne hamburger. Înainte de caracterul său moare în “Sindromul Ebola”, a scuipa sânge pe pietoni în timp ce tipa, “Ebola! Ebola!”

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*
Website