PortalulTauTV.ro NU detine filme, subtitrari sau continut. Totul este automatizat si preluat automat din surse externe DEJA existente. Pentru reclamatii folositi site-urile ce gazduiesc filmele.


Infinitely Polar Bear (2014) film online subtitrat

Regia: Maya Forbes
Scenariu: Maya Forbes
Actori: Mark Ruffalo, Zoe Saldana, Imogene Wolodarsky
Anul: 2014
Gen: Comedie, Drama
IMDB: 7.1


loading...

Dacă faci un film cu un urs în titlu “Infinitely Polar Bear”, Mark Ruffalo este o alegere bună ca de plumb, cu aspectul său de pluș și bumbling farmec Everyman. Aici, el joacă Cameron, un fel simpatic, cu o soție frumoasă Maggie (Zoe Saldana) și două mari copii, Amelia (Imogene Wolodarsky) și credință (Ashley Aufderheide). Singura problema – ca unul dintre copii, explică peste unele fermecător Super 8 imagini la începutul filmului – este că Cameron este bipolară.

Scenaristul / regizorul Maya Forbes – care și-a bazat filmul “Infinitely Polar Bear” pe cont propriu experiență ca un copil – face sigur stim Cameron este un soț iubitor și tata înainte de a vedea-l confruntă cu o cadere nervoasa in 1978. Fast-transmite câteva luni și Maggie decide ea are nevoie pentru a obține de familie de pe breadline de a merge înapoi la școală. Singura inconvenient este că Cameron va trebui să se uite după copii.

Ceea ce urmează sunt uneori magice, uneori umilitoare momente de a trai cu un părinte bipolară – o situație care se poate termina cu zece proiecte de artă neterminate în lounge și o bucătărie complet de spălare sau cel mai bun fusta flamenco un copil a văzut vreodată.

Forbes are o abordare delicată, dar sentimental, care oferă filmul ei aceeași energie infecțioase care binecuvântează și blesteme Cameron. Rezultatul final se simte bine fără a simți superficială.

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro: