PortalulTauTV.ro NU detine filme, subtitrari sau continut. Totul este automatizat si preluat automat din surse externe DEJA existente. Pentru reclamatii folositi site-urile ce gazduiesc filmele.


Infernul din Amazon – The Green Inferno (2013) film online subtitrat

Regia: Eli Roth
Scenariu: Guillermo Amoedo, Eli Roth
Actori: Lorenza Izzo, Ariel Levy, Aaron Burns
Anul: 2015
Gen: Aventura, Groaza
IMDB: 5.6


loading...

Pentru oricine care a crezut filmele “Hostel” au fost un butoi de râde, dar nevoie de mai mult canibalism și sensibilitate mai puțin cultural, Helmer Eli Roth este în cele din urmă din nou în cinematografe cu “The Green infern.” Acest lucru omagiu narcotizant la un subgen rușinos gustos de Grindhouse film Infernul din Amazon făcut debutul festival înapoi în 2013 și a suferit o încercare de eliberare avortat anul trecut – întârzieri apt pentru un proiect care are toate recursul (și aroma) a unei carcase putrezire în pădurile tropicale. În cele din urmă dezlănțuit ca prima versiune largă de BH Tilt amprenta Blumhouse lui, “Inferno” a ieșit la iveală un week-end de deschidere modest pe drum spre cult-element obscuritate.

Într-un fel, drumul prelungita la teatre funcționează în avantajul lui Roth. A fost absent din scaunul de regizor din 2007 a lui neperformantă “Hostel II,” și “Inferno” ar fi făcut pentru o revenire în întregime anti-culminant, dacă nu pentru sosirea iminentă a lui follow-up, The starrer Keanu Reeves “cioc cioc, “care a făcut festivalul runde la inceputul acestui an si spectaculos teatre în doar două săptămâni. Se poate argumenta că cel mai matur film Roth până în prezent, “cioc cioc” face “Inferno” arata chiar mai mult ca nadir unui CV unapologetically cu gusturi primitive.

Ambele poze împărtășesc aceeași doamnă de conducere, modelul chilian si actrita Lorenza Izzo, care căsătorit Roth în viața reală de anul trecut. (Mintea depaseste capacitatea de intelegere in ce moment in timpul filmarilor care special scanteie romantic a fost aprins) În “Infernul din Amazon”, Izzo joacă colegiu student în anul întâi Justine, fiica unui avocat al Organizației Națiunilor Unite (Richard Burgi), care vrea să facă ei nedreptate lupta mărcii în lume.

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro: