PortalulTauTV.ro NU detine filme, subtitrari sau continut. Totul este automatizat si preluat automat din surse externe DEJA existente. Pentru reclamatii folositi site-urile ce gazduiesc filmele.


Ice Planet (2001) Film Online Subtitrat


Regia: Winrich Kolbe
Actori: Reiner Schöne, Sab Shimono, James O’Shea
An: 2001
Gen: SF
IMDB: 3.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


loading...


Sinopsis Ice Planet

Într-o scurtă perioadă de pace după un război teribil pe Pământ în viitor, Academia Militară spațială este atacată de o forță străină necunoscută și de neoprit. Noul comandant al academiei, împreună cu un grup de cadeți, scapă pe o stație de cercetare. Urmăriți de extratereștri, stația sare prin intermediul unui portal într-un hiperspatiu misterios, care îi trimite pe o planeta într-o parte necunoscută a universului. Unde sunt ei? Vor putea vreodată să se întoarcă pe Pamant?

Aceasta începe cu o voce de peste 30 de ani, care să ateste că mai devreme a existat un război mondial la nivel între Uniune și Consorțiul care a lăsat 10 la sută din populația Pământului. Acest lucru conduce la o imagine mentală a unui conflict de muncă ieși din mână. Va trebui să utilizați propria imagine mentală pentru acest război, deoarece un montaj evident nu este utilizat. De fapt, există o logică internă vag pentru războaie mondiale la nivel întâmplă când omenirea a dezvoltat de călătorie interstelară.

Deoarece cine va porni război mondial 3 atunci când toată lumea se limitează doar pe Pământ? Există, de asemenea, o logică de a avea un echipaj extrem de cosmopolit pe o navă spațială. La urma urmei China, India și, eventual, Brazilia va fi super-puteri în sfârșitul secolului al 21 deci există un pic de gândire dat la premisa viitorului. gândirea din păcate nu pare să se acorde orice altceva


Trailer Ice Planet

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro: