PortalulTauTV.ro NU detine filme, subtitrari sau continut. Totul este automatizat si preluat automat din surse externe DEJA existente. Pentru reclamatii folositi site-urile ce gazduiesc filmele.


How I Live Now (2013) film online subtitrat

Gen: Drama, Romantice, Thriller
Producator(i): Jeremy Brock, Tony Grisoni,
IMDB: 6,5
Regia: Kevin Macdonald
Actori: George MacKay, Saoirse Ronan, Tom Holland

Directorul Kevin MacDonald este un fel de maestru de aplicare a “esti acolo” de abordare a scenariilor și setările de la care majoritatea oamenilor ar foarte bucuros să fie cruțată. Fie că este vorba cădea de pe un munte (documentar lui 2003 “Atingerea Void”) sau încercarea de a se eschiva obtinerea sine ucis de feroce, dictator ugandez depravat Idi Amin (2006 lui “Ultimul rege al Scoției”, pentru care Forest Whitaker a castigat cel mai bun actor Oscar în rolul Amin), MacDonald este în cel mai bun sa inscrie privitorul exact în cazul în care nimeni nu în mintea lui sau a ei drept ar vrea să fie.


loading...

Deci faptul că cel mai recent film al sau, “How I Live Now”, adaptat de la un roman de Meg Rosoff, este vorba despre un grup de adolescenti si copii în mediul rural britanic încearcă să rămână în viață după Londra devine lovit de o explozie nucleară de bun augur pentru calitatea filmului. Și într-adevăr, de o mare parte din timpul său de funcționare filmul How I Live Now este apuca-te-by-the-spate-of-the-gât imediat; în clipe trecut al treilea în special, muscatura-tale-buze de suspans și tensiune monta în măsura în care s-ar putea trage bine de sânge.

Teribil tanara actrita irlandeza Saoirse Ronan aici joacă Elizabeth, care insistă să fie numit “How I Live Now”, și al căror statut a problemelor copilului este stabilit chiar înainte de credite de deschidere începe: Vocile sâcâitoare din capul sunt auzite pe coloana sonora chiar ca producția logo-urile companiei sunt unspooling. Acum, aproape 20, Ronan a devenit înalt, și fața ei frumoasă este lung și macră; ea poate impregna personajul ei adolescent deranjat cu o intensitate formidabil doar de înclinându capul și privind în jos. Ea are o mulțime mai desigur, și irascibilitate personajul ei la a fi exilat de la New York în Marea Britanie pentru a rămâne cu verii abia știe are un anumit nivel de calitate care ma făcut să mă întreb dacă ea ar dezosată pe rolul prin studierea comportamentului unora dintre ei colegii expune la junkets presă.

În orice caz, Daisy este la prima foarte reticenți, într-adevăr să se alăture tinerilor verii ei în jocurile lor de război sau de mici incursiuni la un iaz superb și cascadă aproape incoerent lor, casă confortabilă. Lirismul de setarea Wordsworth-vrednic este subliniat de o selecție bună de engleză folk-rock pe coloana sonora; dar în curând un scor electronic de rău augur de Jon Hopkins inlocuieste sunetele Convenției Fairport și Nick Drake. Singurul adult din casă se întâmplă să fie un diplomat; ea zboară off pentru o conferință importantă, copiii sunt deranjați / bucuros de un V-formarea de avioane de luptă, și, în curând după aceea, vestea vine ca Londra a fost nuked in How I Live Now.

Premisa de a experimenta un dezastru apocaliptic de la un depărtați fost faimos explorată în Andrei Tarkovski lui 1987 “Sacrificiul”, ea însăși o capodoperă de groază (și răscumpărare); “How I Live Now” are o abordare care își găsește poezia sa, prin reprezentarea meticuloasă a condițiilor terifiante complementare povestea unei tinere găsirea ea. (Există, de asemenea indicii, în descrierea sa de război din perspectiva unei persoane tinere, de Elem Klimov lui remarcabil capodopera “Vino și vezi.”)

Unele cinici pot observa că sfârșitul lumii așa cum o știm este o dracu de un timp pentru a te găsi, și obiecții la filmul How I Live Now pe un fel de teren morale ca urmare. Pentru mine, am constatat modul în care personajul Daisy înmoaie, și recunoaște dragostea ei pentru cea mai veche vărul Eddie (care e blând și are know-how și a ridicat un șoim, chiar, dar, de asemenea, nu este teribil de calm în momentele în care ea ar conta), imediat după primul viraj oribil de evenimente, de a fi un fel de pe partea abrupt.

Dar filmul How I Live Now găsește un canal convingatoare data nou-găsite loialitate familie Daisy este stabilit, și o vizită la un diplomat american, oferind Daisy un card get-out-of-iad fără solicită decizia ei să stea cu ei, care numărul de asemenea, vulnerabile și adorabil (dar nu atât de dezgustator) fetiță Piper (Harley Bird), care scoate instincte materne mai vehemenți Daisy după femelele sunt separate de băieții de un aparat-legea marțială orwellian. Daisy arată determinare aproape nebun, după eliberarea ea și Piper, să mă întorc “acasă”; și ceea ce are nevoie să faceți este să nu negocieze doar un labirint aparent fără sfârșit fără sâmburi, cu oamenii răi, cu arme și intențiile de viol, dar a potoli vocile menționate mai sus în cap.

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro: