Hoţi de geniu – Masterminds (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Jared Hess
Actori: Zach Galifianakis, Owen Wilson, Leslie Jones, Kristen Wiig, Kate McKinnon, Jason Sudeikis
An: 2016
Gen: Actiune, Comedie, Crima
IMDB: 5.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Hoţi de geniu – Masterminds

Un paznic de noapte la o companie de automobile blindate din sudul Statelor Unite. Organizează unul dintre cele mai mari jafuri bancare din istoria Americii.

Zach Galifianakis, Kristen Wiig şi Jason Sudeikis sunt punctele tari ale acestei comedii inspirate din realitate. Avertisment adesea irelevant, despre angajatul tembel al unei companii ce transportă banii băncilor. Care, stârnit de nurii unei colege, se implică în jefuirea uneia dintre cele mai mari sume din istoria Statelor Unite. Producătorii merg pe mâna “filmului cu proşti”, iar talentul actorilor face ca un număr de scene. Pe lângă premisa cu totul ieşită din comun, să fie chiar amuzante.


Trailer Hoţi de geniu – Masterminds


Idea principala din Hoţi de geniu – Masterminds

Galifianakis este David, un individ a cărui prostie este miezul principalelor situaţii amuzante ale filmului. Este inexplicabil cum acest ins inadaptat social, gata să scoată pe gură cele mai bizare comentarii. Si în stare să se împuşte singur în posterior a putut deveni angajatul unei companii care transportă milioane peste milioane de dolari săptămânal. Ba, mai mult, a devenit favoritul şefului şi singurul care are cheia de la seiful unde în fiecare weekend sunt depozitate grămezi de bancnote. Cine ştie, poate explicaţia vine de la faptul că acţiunea are loc în anii ’90. De unde şi bretonul hilar al “eroului”, în Carolina de Nord, stat unde religia era mult mai importantă decât educaţia. Trecem peste…

Hoţi de geniu eşuează atâta vreme atunci când crezi măcar o secundă că lucrurile s-au întâmplat în realitate întocmai ca în film. Funcţionează atunci când ignori acest detaliu şi te uiţi la Zach Galifianakis cum se scufundă în personajul său sărac cu duhul. Si se aruncă apoi plin de aplomb în cele mai trăsnite şi uneori scârboase. Ingurgitarea unei tarantule moarte, de exemplu, activităţi. Impins de la spate de fosta lui colegă de la compania de automobile blindate, Kelly (Wiig). Kristen Wiig dovedeşte încă o dată că este unul dintre cele mai mari nume ale comediei americane din prezent. Dar Kate McKinnon (colegă cu Wiig în Vânătorii de fantome) este foarte previzibilă şi banală în rolul lui Jandice. Logodnica semi-autistă a lui David.