PortalulTauTV.ro NU detine filme, subtitrari sau continut. Totul este automatizat si preluat automat din surse externe DEJA existente. Pentru reclamatii folositi site-urile ce gazduiesc filmele.


Hotel Transylvania 2 (2015) film online subtitrat

Gen: Animatie, Comedie, Familie
Scenariu: Robert Smigel, Adam Sandler
IMDB Rating: 7,2
Regizor(i): Genndy Tartakovsky
Actori: Adam Sandler, Andy Samberg, Selena Gomez, Kevin James


loading...

Filmul Hotel Transylvania 2 înregistrează cel mai bun debut din septembrie, din istoria cinematografelor din Statele Unite. Producţia celor de la Sony Pictures Animation a adunat 47,5 milioane de dolari în weekendul premierei, relatează hollywoodreporter. Filmul Hotel Transylvania 2, a cărui producţie a costat 80 de milioane de dolari, a mai strâns alte 29,2 milioane de dolari din America Latină, Asia şi Orientul Mijlociu, iar experţii susţin că filmul ar putea aduna peste 500 de milioane de dolari în următoarea perioadă. În Hotel Transylvania 2, lucrurile s-au schimbat puțin în ultima vreme: politica strictă a lui Dracula care acceptă doar monștri în hotel s-a mai relaxat, iar hotelul își deschide porțile și oamenilor.

Dar în spatele cavourilor închise, Dracula este neliniștit deoarece adorabilul său nepot, jumătate vampir, jumătate om, Dennis, nu dă semne că ar fi și vampir. Așa că, în timp ce Mavis își vizitează socrii umani (și are și ea parte de un șoc cultural), bunicul vampir Dracula își cheamă prietenii Frank, Murray, Wayne și Griffin pentru a-l supune pe Dennis unor antrenamente speciale. Însă nimeni nu știe că tatăl lui Dracula, foarte bătrânul și morocănosul Vlad e pe cale să facă o vizită familiei. Când Vlad află ca strănepotul său nu este de sânge pur și că oamenii pot să stea acum la Hotel Transylvania, lucrurile o iau un pic razna in animatia Hotel Transylvania 2.

Deși eu sunt un suporter de mult timp de caracteristici animate, recent necesitatea de a putinei follow-up-uri la orice desen animat lovit înjosește doar un gen care se bazeaza pe imaginatia, și este, de asemenea destinate copiilor impresionabili. Copiii trebuie învățați să vrea mai bine, nu doar mai mult de aceeasi într-o formă mai mică. Da, seria “Toy Story” este o excepție. Dar de ce nevoia de “Cars 2”, cu excepția de a vinde mai mult tie-in marfa? Timp acest lucru, Adam Sandler co-scrie cu revenirea glumă Meister Robert Smigel. Că Smigel doritã Triumph, The Comic Insult Dog destul de mult să-l câștigă o pasă viață de la mine, chiar dacă acest sequel subpar abia se apropie de a fi la fel de amuzant ca orice “Munsters” episod TV run-of-the-moara. Pentru Sandler, cu toate acestea, aceasta este afacerea nu-așa-de amuzant ca de obicei in Hotel Transylvania 2.

Deci, ce este complot, s-ar putea fi frică să întreb Hotel Transylvania 2? Fiica lui Dracula Mavis (Selena Gomez) weds beau ei uman Jonathan (Andy Samberg), iar hotelul își deschide porțile pentru muritorii de rand, pentru prima dată, sub forma de ei în-legi (Megan Mullally și Nick Offerman, buzunare un salariu). Ea dă naștere unui fiu, Dennis, care a dotat cu un tufiș crizantema de bucle roșii. Sau, așa cum băgăcios Papa Drac îi place să-l numesc, “Denisovici”. Restul acestui anemie mixt căsătorie pivoți săpun opera pe dacă Dennis va crește până să fie un cip de pe bat vechiul (bunicul lui speră el este doar “un Fanger târziu”) și, dacă este Mavis va decide să se mute puii de soare California , chiar dacă ea nu știe “Mos Craciun” de la “Santa Cruz.” Pentru a accelera lucrurile, Dracula ia nepotul său, împreună cu mai multe prietenii lui ghoulish, in Hotel Transylvania 2, inclusiv Steve Buscemi lui Wolfman, Kevin James ca Frankenstein și Invisible Man David Spade lui, pe o excursie la aceeași tabără de vară vampir a urmat pentru a obține de formare.

Judecând după tinerii în mulțime, toate acestea-boo ha ha-nu a reușit să producă non-stop ilaritate ca director Genndy Tartakovsky se bazează din nou pe glumele de prost gust maniacale că rareori convoca toate, dar mai scurte de chicotește. Copiii păreau mai mulțumit cu o cadă aproape mut verde de goo jiggly cunoscut sub numele de Ionescu, care poate suge obiecte aleatorii, cum ar fi veverite în burtica lui și urina cu mai multe fluxuri. Am păstrat-am preocupat de încercarea de a mina ceva bun în rău, in Hotel Transylvania 2, deși are să stea prin lamest Contele Chocula trimiterea vreodată dificilă. Livrare tineresc Gomez este revigorant în mijlocul shtick groază. Îmi place să auzim deadpan Buscemi vine dintr-o bestie care nu pot controla instinctele animale. Nu am minte Jon Lovitz, care a vorbit anterior pentru Quasimodo, face un riff pe Fantoma de la Opera ca un fel de cor grec. De asemenea, pe sensul creșterii: O fată pe nume Winnie lup dulce (exprimat de fiica lui Sandler, Sadie), care ia o stralucire de Dennis, oferă o mai degrabă a subliniat declarație pro-femeie in Hotel Transylvania 2. Asta e înainte de a se întoarce la lins ei-ar fi chipul lui iubit

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro: