PortalulTauTV.ro NU detine filme, subtitrari sau continut. Totul este automatizat si preluat automat din surse externe DEJA existente. Pentru reclamatii folositi site-urile ce gazduiesc filmele.


Hellboy (2004) Film Online Subtitrat

Regia: Guillermo del Toro
Actori: Selma Blair, Rupert Evans, Ron Perlman, Karel Roden, John Hurt
Anul: 2004
Gen: Fantezie, Groaza, Actiune
Durata: 122 minute
IMDB: 6.8

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


loading...

Născut în flăcările iadului acum 60 de ani, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, Hellboy (Ron Perlman) a fost adus pe Pământ de către un nebun malefic, Grigori Rasputin (Karel Roden), pentru a dezlănțui forțele răului. Desemnat prezicător al Apocalipsei, Hellboy a fost salvat de Forțele Aliate conduse de profesorul Broom (John Hurt), fondator al B.C.A.F.P. clandestin (Biroul de Cercetare și Apărare Împotriva Fenomenelor Paranormale), care l-a crescut ca pe un fiu, dezvoltându-i darurile paranormale extraordinare. În ciuda originilor sale întunecate, Hellboy devine un campion al binelui, luptând împotriva forțelor malefice care amenință lumea noastră.

La B.C.A.F.P., Hellboy devine parte a unei familii neobișnuite care îi include pe telepaticul “Mer-Man” Abe Sapien (Doug Jones) și Liz Sherman (Selma Blair), care este pirokinetică. Ascunși de însăși societatea pe care trebuie să o protejeze, ei reprezintă linia întâi în lupta cu Rasputin – care încearcă să îl aducă pe Hellboy din nou de partea răului și să se folosească de puterile lui pentru a ajunge la Armageddon.

Și în Ron Perlman, care le-a găsit un actor care nu joacă doar un super-erou, dar se bucura de ea; deși el fără îndoială a trebuit să suporte ore in machiaj în fiecare zi, el chomps țigara, spasmele coada si lupte demonii lui cu ceva apropie bucurie. Puteți vedea un actor în procesul de luare a un caracter imposibil funcționează cu adevărat.

Filmul, bazat pe benzi desenate de Mike Mignola și regizat de maestrul groază de origine mexicană Guillermo del Toro ( “Cronos”, “Blade II”), se deschide cu o scenă care implică naziști, cele mai durabile a raufacatori carte de benzi desenate. Într-o schemă disperat târziu în al doilea război mondial, se deschid un portal de partea întunecată și a solicita mai departe de șapte zei Haosului – sau aproape face, înainte de a fi contracarate de soldați americani și Prof. Bruttenholm (John Hurt), care este consilier psihic personală Președintele Roosevelt. Nimic nu aluneca prin intermediul portalului cu excepția unui copil mic de culoare roșie, cu coarne și coadă; el scuipă și șuieră la profesorul, care-l calmeaza cu o bară de copil Ruth, l-leagăne în brațe și îl ridică pentru a deveni războinic șef omenirii împotriva forțelor iadului.

În același timp, practicant psihic Grigori Rasputin (Karel Roden), care lucreaza pentru naziști, este aspirat prin portal și dispare. Da, e că Rasputin.

Noi clipească înainte până în prezent. Profesorul, acum în 80 de ani, se spune că va muri în curând. Doi dintre dușmanii săi vechi sunt în mod inexplicabil în continuare de aceeași vârstă, cu toate acestea: un Ilsa numit nazist (Bridget Hodson) și un ciudat numit Kroenen (Ladislav Beran), care este dependent de modificări chirurgicale pe corpul său. Într-un pass de gheață în Mondavia, care le exercită ceremonii pentru a aduce înapoi Rasputin din partea cealaltă, și sunt gata pentru a bubuit.

Tăiate la un sediu FBI secret, în cazul în care Hellboy trăiește împreună cu profesorul și o creatură acvatică numit Abe Sapien (Doug Jones) – o fishboy care a primit numele lui, deoarece el a fost născut în ziua Abraham Lincoln a fost asasinat. Profesorul arată corzi la tineri agent FBI Clay (Corey Johnson), atunci când naziștii ataca un muzeu și elibera o ființă închis în interiorul unei statui antice. Aceasta creatura, o crispare la, respingător, fără scurgeri în masă a tentacule și a dinților, se reproduce prin împărțirea și va cuceri în curând Pământul, cu excepția cazului Hellboy poate veni în ajutor.

Care o face, desigur, în secvențe de acțiune, care par a fi storyboarded direct de pe paginile unei benzi desenate. Hellboy devine lovit o mulțime, dar este într-un fel în stare să se ridice de pe saltea și repararea se cu o auto-aplicat Chiropractic puțin; o criza de șira spinării, un pop de umeri și e din nou în acțiune.

Abe fishboy, care poarta un aparat de respirație afară din apă, este mai mult un visător decât un luptător, cu o personalitate care-l o rudă îndepărtată a Jar Jar Binks-face.

viața lui filme online Hellboy este unul singur. Când sunt 7 picioare inaltime si luminoase de culoare roșie, cu o coada, pe care nu se potrivesc exact în, chiar dacă HB încearcă să se facă arate mai normal cu ferăstrăul coarnele în jos pentru a cioturi, pe care el Sands în fiecare dimineață. El este în dragoste cu un alt paranormale, Liz Sherman (Selma Blair), un pyrokineticist care se simte vinovată pentru că ea începe incendii, atunci când ea devine excitat. Există o scenă extraordinară în care Hellboy o sărută și ea izbucnește în flăcări, și ne dăm seama care au fost făcuți unul pentru celălalt, deoarece Hellboy, desigur, este ignifug.

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro: