PortalulTauTV.ro NU detine filme, subtitrari sau continut. Totul este automatizat si preluat automat din surse externe DEJA existente. Pentru reclamatii folositi site-urile ce gazduiesc filmele.


Hector and the Search for Happiness (2014) Film Online Subtitrat


Titlu Romania: Hector în căutarea fericirii
Gen: Aventura, Comedie, Drama
Producator(i): Maria von Heland , Peter Chelsom
IMDB: 7.0
Regia: Peter Chelsom
Actori: Simon Pegg, Rosamund Pike, Tracy Ann Oberman


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


loading...


Sinopsis Hector and the Search for Happiness

Semnat de Peter Chelsom, “Hector în căutarea fericirii” spune povestea unui psihiatru hotărât să descopere secretul fericirii. Va da nas în nas cu o mulțime de probleme, dar și cu foste iubite, prieteni și noi provocări.

Am vizionat de curand acest film si pot spune ca e unul placut,usor si interesant.Simon Pegg si Rosamund Pike fac o pereche neasteptat de buna. Povestea este una pe placul tuturor si anume despre un om in cautarea fericirii sau ma rog in cautarea propriei fericiri , aceasta calatorie ce il va duce prin China,Africa si America si inapoi in Anglia … Amintesc o replica din acest film si anume : “Knowing and feeling are two different things, and feeling is what counts.” …fiecare intelege ce vrea de aici insa e cat se poate de adevarat… Un film superb pentru toate varstele si sunt sigur ca majoritatea ne regasim in el…

A prins un screening. Greu pentru a pune degetul pe, nu e chiar o comedie sau poveste de dragoste sau de teatru, dar are toate acele elemente din ea încă toate echilibru perfect. Într-adevăr mi-a avut. Ei bine, am ras foarte mult, deci poate că este o comedie. Toată lumea e amuzant în ea. Simon Pegg este cel mai bun l-am văzut vreodată. l-au iubit întotdeauna, nu sa gândit niciodată exact la el ca un actor dramatic, dar sigur că stabilește aici. surpriză minunată, sper că face mai multe miscari de calitate, cum ar fi acest lucru, el e prea talentat pentru a deșeurilor. filmul cel mai valoros l-am văzut tot anul.


Trailer Hector and the Search for Happiness

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro: