Grandfathered (2015) Serial Online Subtitrat

Regia: Daniel Chun, Chris Koch
Actori: Paget Brewster, John Stamos, Josh Peck
Anul: 2015
Gen: Comedie, Seriale
Durata: 22 minute
IMDB: 7.1

Folositi butonul CC a playerului pentru a seta/modifica subtitrarea

Grandfathered SEZONUL 1 Online:


S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:

S01E05:

S01E06:

S01E07:

S01E08:

S01E09:

S01E10:

S01E11:

S01E12:

S01E13:

S01E14:

S01E15:

S01E16:

S01E17:

S01E18:

S01E19:

S01E20:
<

S01E21:

S01E22:

Trailer Grandfathered (2015)

Sinopsis Grandfathered (2015)

In seriale online Grandfathered, John Stamos revine în atenţie cu o comedie pentru întreaga familie: el este Jimmy, patron de restaurant de succes şi burlac convins care află că nu este doar tată, ci şi bunic. Vestea îi da viaţa peste cap spilcuitului Jimmy, acesta trebuind, înconjurat de personaje secundare pitoreşti, să-şi asume drasticele schimbări din confortabila sa viaţă.

Ieșire lui din Grandfathered, el decide, este firma de avocatura de familie, pe care el înțelege să se alăture alături de fratele său, Stewart (Fred Savage a “The Wonder Years”), și tatăl, Dean Sr. (William Devane). Aceasta este aura a firmamentului lui Dean că doar Stewart – o furnică muncitor cuminte cu probleme publice de limbă – subliniază problema, și anume, că Dean nu a lucrat în sala de judecată care nu a avut un tabel de servicii de artizanat. Cu logica care este atât de absurd și frustrant de greu să respingă, Dean perii de pe îndoielile fratelui său. “Deci, v-ar merge mai degrabă în stop cardiac lângă cineva care nu au jucat un doctor la televizor”, Dean susține “, mai degrabă decât Noah Wyle, care a facut, și, probabil, a luat lucrurile de-a lungul drum?”

“Grandfathered” este destul de ascuțită ca o sendup showbiz. (Pentru a creditului său, legal-dramă-în-a-show-ar fi cu totul credibil ca unul de cultură mediocră de noi serii de rețea aceasta toamna.), Dar acest element ar purta subțire destul de repede. La inimă, “The Grinder” este o luptă între două filosofii americani esențiale, s-au opus: “Muncește din greu și să se joace după reguli” versus Pilotul are distracție cu lovit stele dorința tuturor de a cumpăra în “fals până când face.” playacting Dean – familie, mass-media, ca si in Grandfathered, chiar și alți avocați – în timp ce Stewart se află, în cuvintele de sotia sa, Debbie (Mary Elizabeth Ellis), un “personaj secundar” în propria sa viață.

Există o mulțime de talent adunat aici; directorul, Jake Kasdan (“New Girl”), pastreaza pilotul necruțător amuzant mișcare spryly, și domnul Savage face o artă a exasperare. Dar nu poți exagera cum esențial domnul Lowe este, și cât de bine personajul este tăbărât la abilitățile sale din Grandfathered. Dl Lowe – cel mai recent Chris Traeger pe “Parcuri si Agrement,” literalmente personajul cel mai optimist pe TV – oferă o putere de îndulcire Dean bine intenționat. E la fel de mult o victimă a iluziei sale ca oricine altcineva; ca Buzz Lightyear din “Toy Story”, el este un personaj de acțiune care crede el chiar poate zbura. Schimbarea de viață în “achiziționate” este mai obișnuită și executarea ei mai previzibil. Ne întâlnim Jimmy, restaurator, lucru podeaua lui nightspot de succes, bucuros-predare și flirt la sunetul de rapidă ca un elevator pitch, viața lui sexy-o singură este întrerupt, ca premisă spectacolului merge în “Uptown Funk.”: Gerald (Josh Peck), niciodată fiul adult Jimmy știa că tatăl, cu copilul Edie in seriale online Grandfathered, nepoata lui Jimmy. Așa cum se spune în acele caracteristici nostalgie on-line: Vrei simt vechi?

Există un sentiment de flashback toată linia de poveste, având în vedere că domnul Stamos călătorit din celibat fără griji la responsabilitatea ca unchiul Jesse în ABC comedia de familie “Grandfathered” de peste două decenii în urmă. Și “achiziționate” face opririle așteptate a lungul traseului. Jimmy încearcă să sară în rolul de tata, consilierea blând Gerald asupra vieții lui dragoste. El ia o lovitură de cuțit stângace-drăguț la babysitting Edie. Și el se întâlnește mama lui Gerald, Sara (Paget Brewster), o flacără vechi care nu vrea Jimmy se apropie de Gerald sau să se (care mult sau mai puțin garanții că va).

“Achiziționate” este la fel de cuceritor aruncat ca “Grandfathered” – Dl. Stamos reușește să fie smarmy și fermecător în același timp – dar personajele sale de sprijin nevoie de dezvoltare. Dna Brewster însuflețește orice turnat e în, dar Sara este împins în rolul de certa. (În corectitudine, Sara recunoaște. “Grandfathered”, protesteaza ea. “Mă uit la” Portlandia. “”) “The Grinder”, de asemenea, trebuie să dea personajelor sale feminine mai mult să facă. Doamna Ellis (chelnerita acerbă pe “Este întotdeauna Sunny in Philadelphia”) are ce se ridică la o “Oh, dragă”, rol soția în pilot. (Poate conștient de această slăbiciune, spectacolul va introduce Natalie Morales ca Dean si Stewart co-lucrător în episoadele viitoare.)

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro: