PortalulTauTV.ro NU detine filme, subtitrari sau continut. Totul este automatizat si preluat automat din surse externe DEJA existente. Pentru reclamatii folositi site-urile ce gazduiesc filmele.


loading...

Ghajini (2008) film online subtitrat

Regia: A.R. Murugadoss
Actori: Asin, Jiah Khan, Asif Ahmed, John Cardiel, Vibha Chhibber
Anul: 2008
Gen: Actiune, Drama, Mister
IMDB: 7.0/10 din 11751 voturi


loading...

Sunita (Jiah Khan) este un student la medicină, care lucrează la un proiect despre creierul uman cu prietena ei de clasă. Atunci când ea este refuzat accesul de către profesorul ei de la cazul curios de Sanjay Singhania (Aamir Khan), un om a raportat pentru a avea amnezie anterogradă, deoarece este cercetat penal, Sunita decide pentru a investiga problema însăși.
Este dezvăluit faptul că Sanjay pierde memoria la fiecare 15 minute. El folosește un sistem de fotografii, note, și tatuaje pentru a recupera memoria sa, după fiecare ciclu de a se aminti de misiunea sa: să răzbune moartea iubitei sale Kalpana (Asin). Ghajini: El ucide sistematic oamenii care au fost legate de crima. Obiectivul său principal este de Ghajini (Pradeep Rawat), o personalitate socială notabilă în oraș, și omul direct responsabil pentru moartea Kalpana și starea Sanjay lui.
Inspector de poliție Arjun Yadav (Riyaz Khan) urmărește Sanjay jos și-l lovește inconștient. Yadav găsește două jurnale în care Sanjay a povestita evenimentele din 2005 și 2006. Filmul clipește înapoi la 2005, Yadav citește jurnalul. Ghajini: Sanjay Singhania este președintele companiei de telefonie mobilă Air Voice. În cadrul activității, el trimite oamenii lui să se întâlnească Kalpana, un model de luptă Mumbai, despre a pune un panou deasupra apartamentul ei. Ghajini: Proprietarul firmei de publicitate Kalpana lui interpreteaza gresit acest lucru ca pe un avans romantic și, în vederea unei posibile campanii lucrative anunțuri Air Voice, încurajează Kalpana să accepte uvertura. Kalpana crede ea ca o farsă nevinovată care poate aduce munca ei de modelare mai bine și decide să șaradă ca iubita lui Sanjay.

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro: