PortalulTauTV.ro NU detine filme, subtitrari sau continut. Totul este automatizat si preluat automat din surse externe DEJA existente. Pentru reclamatii folositi site-urile ce gazduiesc filmele.


Furios si iute in viteza a cincea – Fast Five (2011) Film Online Subtitrat


Regia: Justin Lin
Actori: Vin Diesel, Dwayne Johnson, Paul Walker, Jordana Brewster
Anul: 2011
Gen: Thriller, Crima, Actiune
Durata: 130 minute
IMDB: 7.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


loading...


Sinopsis Furios si iute in viteza a cincea – Fast Five

Vin Diesel și Paul Walker conduc o echipă formată din toate starurile care au jucat în filmele anterioare ale francizei clădite pe viteză – Fast Five. În al cincilea film al seriei, fostul polițist Brian O’Conner (Paul Walker) face echipă cu fostul pușcăriaș Dom Toretto (Vin Diesel). De partea cealaltă a legii. Dwayne Johnson se alătură unei echipe de actori formată din Jordana Brewster. Chris “Ludacris” Bridges, Tyrese Gibson, Sung Kang, Gal Gadot, Matt Schulze, Tego Calderon. Si Don Omar pentru o cursă nebună cu miză supremă.

De când Brian și Mia Toretto (Brewster) l-au ajutat pe Dom să evadeze, au trecut multe granițe pentru a scăpa de autorități. Ascunși acum într-un colț din Rio de Janeiro, cei trei trebuie să dea o ultimă lovitură pentru a-și putea recăpăta libertatea. Își adună echipa de piloți de elită și sunt conștienți că au o singură șansă pentru a fi liberi odată pentru totdeauna. Să-l înfrunte pe omul de afaceri corupt care îi vrea morți. Dar acesta nu e singurul care îi vânează.

Agentul federal Luke Hobbs (Johnson), un tip dur și inflexibil, nu-și ratează niciodată țintele. Când primește misiunea să dea de urma lui Dom și Brian, își adună echipa și lansează artileria grea pentru a-i captura. Dar își va da seama curând că e greu să-i mai deosebești pe cei buni de cei răi. Așa că va fi nevoit săse bazeze numai și numai pe instinctele sale pentru a-și încolți prada… înainte ca altcineva să o doboare înaintea lui.


Trailer Furios si iute in viteza a cincea – Fast Five

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro: