PortalulTauTV.ro NU detine filme, subtitrari sau continut. Totul este automatizat si preluat automat din surse externe DEJA existente. Pentru reclamatii folositi site-urile ce gazduiesc filmele.


Furios si iute 6 – Fast & Furious 6 (2013) Film Online Subtitrat


Gen: Actiune, Crima, Thriller
IMDB: 7.1
Regia: Justin Lin
Actori: Dwayne Johnson, Vin Diesel, Paul Walker, Michelle Rodriguez


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


loading...


Sinopsis Furios si iute 6 – Fast & Furious 6

Fast & Furious 6, titlu original Fast & Furious 6, este pen-ultimul film din serie regizat de Justin Lin și a fost lansat în 2013. La un buget de 160 de milioane de dolari, Furios și iute 6 a avut încasări de 789 de milioane de dolari. Devenind astfel filmul cu cele mai mari încasări din serie. Cei de la Universal au vrut să grăbească premiera părții a 7-a cu un an. Filmul Fast & Furious 6 trebuia să aibă premiera în 2014, iar Justin Lin a refuzat. Spunând că într-un an nu are cum să iasă un film de calitate.

Mai bine că a renunțat și că regia a fost preluată de James Wan, pentru că, cinstit, această ultimă parte care face legătura. Cu Furios și iute: Tokyo drift nu mi s-a părut a fi una de calitate, pentru că sfidează legile fizicii. După Furios si iute: Tokyo drift, producătorii au fost la un pas să îngroape franciza intenționând să lanseze direct pe DVD următoarele părți. Dar Vin Diesel a avut un rol important în continuarea francizei la cinema. Furios si iute 6 acest al șaselea film este cel mai ostentativ: totul e mai mare, mai exploziv și mai exagerat.

După ce Dom și Brian au dat lovitura din Rio şi au distrus regele imperiului drogurilor din Rio, au adus 100 de milioane de dolari echipajului. Iar aceştia s-au împrăștiat prin toată lumea. Din păcate, nu se mai pot întoarce acasă și vor trăi pentru totdeauna fugind din calea legii, astfel că vieţile lor sunt nesatisfăcătoare. Echipa Fast & Furious 6 noastră e împrăștiată peste tot pe glob. Dom și Elena trăiesc în Insulele Canare. Alături de proaspeții părinți Brian și Mia, în timp ce noul cuplu Han și Gisele savurează traiul la Hong Kong.


Trailer Furios si iute 6 – Fast & Furious 6

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro: