PortalulTauTV.ro NU detine filme, subtitrari sau continut. Totul este automatizat si preluat automat din surse externe DEJA existente. Pentru reclamatii folositi site-urile ce gazduiesc filmele.


Furios si iute 4 Piese originale – Fast & Furious (2009) Film Online Subtitrat


Gen: Actiune, Crima, Thriller
Scenariu: Chris Morgan, Gary Scott Thompson
IMDB: 6.7
Regizor(i): Justin Lin
Actori: Vin Diesel, Paul Walker, Michelle Rodriguez


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


loading...


Sinopsis Furios si iute 4 Piese originale – Fast & Furious

In filmul Fast & Furious, sora lui Dom, Mia (Brewster) şi Brian, redescoperă legăturile de familie înstrăinate acum câţiva ani. Dar, soarta îi plasează încă o dată de părţile opuse ale cursei. Acum, convoiul trece peste lanţul muntos, traversează Republica Dominicană şi străbate tunelele săpate sub deşertul Mexcului. Cei doi prieteni-rivali vor apăsa la maxim pedala acceleraţiei într-o cursă pe viaţă şi pe moarte in Fast & Furious.

De la cursele ilegale de maşini pe străzile din Los Angeles, la manevrele de spălat banii şi aventurile periculoase în Tokyo. Seria de filme Furios si Iute 4 întemeiate pe mania vitezei a devenit o senzaţie la nivel global, încă de la începuturile ei, acum nouă ani. Acum, în capitolul următor, cele patru personaje din filmul original se reunesc din nou. Pentru prima dată în formatie completă, acasă, acolo unde a început totul.

VIN DIESEL (The Pacifier, xXx) şi PAUL WALKER (Flags for Our Fathers, Eight Below) refac echipa pentru această cea mai recentă aventură din franciza pe bază de adrenalină Fast & Furious. Fast & Furious din nou pe străzile din Los Angeles, se reîntâlnesc cu MICHELLE RODRIGUEZ (Lost, Resident Evil) şi JORDANA BREWSTER (Chuck, The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning) pentru a-şi încorda muşchii şi a-şi etala maşinile exotice tunate pe străduţele întortocheate sau autostrăzile ce se contopesc cu orizontul într-un thriller cu cifră octanică mare.

Realizat de regizorul JUSTIN LIN (The Fast and the Furious: Tokyo Drift, Netter Good Luck Tomorrow). Au trecut opt ani de când ex-condamnatul Dominic Toretto (Diesel) a trecut graniţa spre Mexic şi şi-a asumat o viaţă de evadat. Furios si Iute 4 al lui Justin Lin depasit recordul de incasari de 50 de milioane de dolari inregistrat de 2 Fast 2 Furious al lui John Singleton, ajungand la peste 72 milioane dolari.


Trailer Furios si iute 4 Piese originale – Fast & Furious

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro: