PortalulTauTV.ro NU detine filme, subtitrari sau continut. Totul este automatizat si preluat automat din surse externe DEJA existente. Pentru reclamatii folositi site-urile ce gazduiesc filmele.


Fură şi fugi – Takers (2010) film online subtitrat

Regia: John Luessenhop
Actori: Chris Brown, Hayden Christensen, Matt Dillon, Paul Walker
Anul: 2010
Gen: Crima, Actiune, Thriller
Durata: 107 minute
IMDB: 6.2


loading...

Doi detectivi, Jack Welles (Matt Dillon) și Eddie Hatcher (Jay Hernandez), in “Fură şi fugi”, a investiga un jaf îndrăzneț de un grup de spărgători de bănci bine organizate. Echipajul, condus de Gordon Cozier (Idris Elba), format din Ioan (Paul Walker), AJ (Hayden Christensen), și frații Jake (Michael Ealy) și Jesse (Chris Brown) Attica. Echipajul este fără un fost membru, Duhul (TI), care a fost prins în timpul unui jaf anterior 5 ani în urmă. În absența sa, Jake a început o relație cu fosta lui iubită Lilly (Zoe Saldana), care a acceptat propunerea lui.

După Duhul se eliberat din închisoare, in “Fură şi fugi”, el se întâlnește cu echipajul pentru a planifica un jaf, în care se descoperă că două camioane vor călători împreună, dar că toți banii se păstrează în camion plumb, care deține 12 milioane $.

Echipajul “Fură şi fugi”, îmbrăcat ca muncitori in constructii, ascunde în subteran în timp ce Duhul prezintă ca un ofițer de poliție, astfel el poate ține un ochi pentru camioane. Între timp, pentru a se acoperi în cazul în care Duhul este stabilirea acestora, Ioan se îndreaptă spre partea de sus a unui garaj din apropiere pentru a scoate fantomă cu o pușcă cu lunetă în cazul în care lucrurile merg acru. Explozia, care a fost perfect temporizat pentru momentul în care camioanele au transformat ultimul colț, apare prea departe în față, deoarece conducătorul auto plumb oprise scurt pentru a evita biciclist, iar Ruse este de până. Conducătorul auto de plumb prin radio poliției în timp ce gărzi înarmate grămadă din camion din spate.

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro: