PortalulTauTV.ro NU detine filme, subtitrari sau continut. Totul este automatizat si preluat automat din surse externe DEJA existente. Pentru reclamatii folositi site-urile ce gazduiesc filmele.


Final Destination 2 (2003) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: Destinație finală 2
Regia: David R. Ellis
Actori: A.J. Cook, Ali Larter, Tony Todd
Anul: 2003
Gen: Groaza
Durata: 90 minute
IMDB: 6.2

Folositi butonul CC pentru Subtitrare!


loading...

“Final Destination 2 – Destinatie Finalã 2”, continuarea thrillerului supranatural din 2000, îl gãseste pe Clean Rivers (ALI LARTER) ca singurul supravietuitor al catastrofei aeriene a zborului 180. Închisã într-un spital de psihiatrie din proprie initiativã, Clear trãieste continuu teroarea cã Moartea va veni sã o ia, asa cum i-a luat si pe prietenii ei. Clear poate fi consideratã nebunã, dar ea nu se însealã. Moartea se îndreaptã cãtre periferia orasului, pe autostrada 23, ce merge spre sud.

Plecatã sã se distreze cu prietenii, Kimberly Corman (A.J. COOK) priveste neputincioasã cum bustenii dintr-un autocamion se desprind si cad pe autostradã, provocând o catastrofã în lant, ce are ca urmãri zeci de morti rãniti si masini distruse.
Un moment mai târziu, Kimberly îsi dã seama cã se aflã încã în masinã in Final Destination 2, la intrarea pe autostradã, alãturi de cei pe care I-a vãzut implicati în groaznicul accident. A fost numai o viziune. Dar o fost deasemenea si un avertisment?

Kimberly, întoarce masina si blocheazã accesul pe autostrada 23, timp în care la fata locului ajunge un tânãr ofiter de politie (MICHAEL LANDES). Cei blocati la intrarea pe autostradã încep sã clacsoneze si sã se agite, pânã când premonitia lui Kimberly devine realitate în fata ochilor lor.

Moartea secerã toatã autostrada într-un groaznic accident, putini participanti la trafic scãpând cu viatã. Dar Kimberly stie cã nu s-a terminat încã. Moartea nu poate fi înselatã asa usor in Final Destination 2.

Acum acest grup de oameni, pe care ea i-a vãzut murind în premonitia sa, va trebui sã i se alãture în aceastã cursã contra timpului, sã-si potoleascã spaima si sã facã ceea ce a reusit singurul supravietuitor al zborului 180, sã rãmânã în viatã.

New Line Cinema prezintã “Final Destination 2 – Destinatie Finalã 2” produs de aceeasi echipã de productie, a lui Warren Zide si Craig Perry (realizatorii filmelor “American Pie I-III”, “Cats and Dogs”), ce a realizat si primul film, avându-l co-producãtor pe Justins Greene (“Mission to Mars”, “I’ll Be Home for Christmas”). Regizorul David R. Ellis a folosit un scenariu scris de J. Mackye Gruber & Eric Bress, dupã o povestire a lui J. Mackye Gruber & Eric Bress si Jeffrey Reddick.. Din cei care au jucat si în primul film Final Destination 2 au mai rãmas Ali Larter în rolul lui Clear Rivers si Tony Todd în rolul groparului, dl. Bludworth.

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro: