PortalulTauTV.ro NU detine filme, subtitrari sau continut. Totul este automatizat si preluat automat din surse externe DEJA existente. Pentru reclamatii folositi site-urile ce gazduiesc filmele.


loading...

Fight to the Finish (2016) Film Online Subtitrat

Regia: Warren Sheppard
Scenariu: Warren Sheppard
Actori: Jennifer Hale, Anna Ross, Caleb Smith
Anul: 2016
Gen: Actiune, Romantice, Sport
IMDB: 4.2

Fiu bun, Sean McGill (Shane Warren Jones) este un luptător amator extrem de apreciat in MMA. După ce a câștigat recent un turneu local și a donat câștigurile părinților săi lupta financiar, Sean este eyeing o carieră profesională în sport. Tatăl său a fost un fost campion (cu toate că luptă cușcă nu a existat până în anul 1993), care a câștigat o bătălie hellacious în 1985. Această secvență deschide filmul și imediat limitările bugetare și lipsa de coregrafie lupta de calitate sunt evidente. În cazul în care aceste lucruri sunt suparator pentru fanii genului, atunci este mai bine să se miște mai departe, nici îmbunătăți pe măsură ce filmul joacă afară. Cu toate acestea, membrii audienței mai iertătoare care dau acest b-film o fotografie va fi recompensat cu prezența lui Shane ecran simpatică Warren Jones și o poveste care curge ușor, care nu se împiedică pe drumul spre punctul culminant lupta din Fight to the Finish.

Pe cont propriu in filme online Fight to the Finish, pentru prima dată, Sean tocmai sa mutat intr-un apartament mic și departe de familia sa strâns unită. La a doua noapte lui în clădire o altercație izbucnește între Sean și (Tamara Rey) abuziv ex-iubit vecinul său de sex feminin. Este o luptă strânsă sferturi, care lasă atât bărbații, cât și zdrobit ponosită. Un dușman a fost născut, ca și ambii bărbați harbour rea voință față de celălalt. Între timp, un fost luptator-a lungul zelos avansat antrenor, Silas (Sal Guerrero) încearcă să transforme Sean amicul Billy (Dillon Olney) într-un profesionist. O pică vechi este reaprins între tatăl lui Sean și Sila. Văzând o modalitate de a soluționa lucrurile, Silas stabilește un meci între luptător, omul care se întâmplă să fie bătut vecinul drăguț Sean, iar Sean, care acum luptă pentru onoarea tatălui său.

Fight to the Finish este un film mediocru MMA. Mama (Jennifer Hale) personaj este atât de nesuferit în agresiunea ei transparentă față de fiul ei că ea singură aproape scufundă întreaga imagine. O rescriere ar fi exercitat acest caracter de sprijin cu totul inutile. Fotografia a mai clar ar fi ajutat în mascării simt “s-au grabit”, a producției, câteva fotografii îndoielnice rămân în reducerea finală, care sunt dezorientare sau “soft”. Subteran MMA cinematică sub-gen a devenit plina cu caracteristici de diferite grade, acest titlu nu clasează cu Beatdown din Fight to the Finish, dar merita o privire pentru cei care doresc să găsească mici plăceri în cinematografia americană de acțiune independentă.


loading...

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro: