PortalulTauTV.ro NU detine filme, subtitrari sau continut. Totul este automatizat si preluat automat din surse externe DEJA existente. Pentru reclamatii folositi site-urile ce gazduiesc filmele.


Faceţi jocurile – Ocean’s Eleven (2001) film online subtitrat

Regia: Steven Soderbergh
Actori: Eddie Jemison, Brad Pitt, George Clooney, Casey Affleck, Scott Caan, Julia Roberts
Anul: 2001
Gen: Thriller, Crima
Durata: 116 minute
IMDB: 7.7/10 din 234185 voturi


loading...

Pianiști grave, uneori, lira un pic Honky Tonk-, doar pentru distracție. E ca și cum ceea ce Steven Soderbergh face în “Faceţi jocurile” Aceasta este o imagine gen standard un remake al 1960 Frank Sinatra Caper, și Soderbergh, care, de obicei are ca scop mai mare, o face ca un fel de glumă. Este slick, bine: regizori acest bun nu, de obicei, se ocupe de un material această rutină. Ea are dorințe peste nivelul său natural, ca și în cazul în care speranța de a se răscumpăra și metamorfoza intr-un film foarte bun.

Stelele de cinema George Clooney, care pot fi puternic impasibil mai bine decât aproape oricine, ca Danny Ocean, proaspat iesit din inchisoare si dornici de un job nou. E un operator de neted care, notele sale de bord eliberare condiționată fasonate într-o duzină anchete în cazul în care nu a fost niciodată percepute. El contacte vechea lui Sidekick Rusty Ryan (Brad Pitt), cu un sistem de a fura milioane de nu una, ci trei cazinouri din Las Vegas. Uimitor, se precizează în film și lăstari în cazinouri reale (miraj MGM Grand și Bellagio) și încorporează distrugerea Desert Inn.

Carcasa de locuri de muncă, Rusty vede proprietarul cazinoului (Andy Garcia), cu o femeie pe care recunoaște: Tess Ocean (Julia Roberts), fosta soție a lui Danny. “Spune-mi că nu este vorba despre ei,” Rusty imploră Danny in Faceţi jocurile. Desigur că este. Ocean vrea să fure de la iubitul actual fosta sa soție a lui și să-i înapoi. Ei aduna o echipa, inclusiv Matt Damon, Don Cheadle și Casey Affleck. Cred că există 11 în toate, deși chiar și în timpul o lovitură de urmărire timp am uitat să numere.

Conturul unui film Faceţi jocurile caper sunt lungi si bine stabilit: împușcat extern infricosator a obiectivelor impenetrabile; informațiile privilegiate; Voice-over după cum vom vedea polițiștii merge cu privire la activitatea lor, precum și planul cu fracțiune de secundă calendarul. “Ocean Eleven” include chiar și un elaborat pe scară largă machetă a camerei puternic folosit de trei cazinouri, ceea ce duce la astfel de întrebări practice, (1) De ce nu-l trebuie să fie elaborat acest? (2) Cât de mult a costat? și (3) Cine a contractat pentru ei, sau au o bat împreună singuri peste noapte? Filmul Faceţi jocurile excelează în livrarea sa de dialog. Scenariul de Ted Griffin este elegant epigramatic, cu un dialog care sună ca o încrucișare între Noel Coward și un thriller noir 1940.

Roberts: “Ești un hoț și un mincinos.” Clooney: “Am mințit doar despre a fi un hoț.” R: “Nu mai face asta?” C: “Fura?” R: “Lie”. Ei fac acest lucru atât de bine mi-am amintit a schimburilor clasice dintre Bogart si Bacall. Și notificare, de asemenea, conversația implică Clooney, Roberts și Garcia, în cazul în care șeful de casino găsește fostul soț la masa Tess “, în sala de mese. Cei doi bărbați, desigur disprețui un altul, dar sunt atât de netedă și se răcește am nota doar în precizia alegerile lor de sincronizare și de cuvinte, a condus la un schimb de finală în care Danny, lăsând masa, spune: “Terry” într-un mod care utilizează primul nume cu familiaritate nepotrivită, și Terry răspunde “Danny” pe exact aceeași notă in Faceţi jocurile.

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*
Website