PortalulTauTV.ro NU detine filme, subtitrari sau continut. Totul este automatizat si preluat automat din surse externe DEJA existente. Pentru reclamatii folositi site-urile ce gazduiesc filmele.


Extremely Loud & Incredibly Close (2011) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: Extrem de tare și incredibil de aproape
Regia: Stephen Daldry
Actori: Viola Davis, John Goodman, Tom Hanks, Sandra Bullock, Thomas Horn, Max von Sydow, Jeffrey Wright
Anul: 2011
Gen: Drama, Aventura, Mister
Durata: 129 minute
IMDB: 6.9/10 din 77638 voturi

Extremely Loud & Incredibly Close e o bucăţică dintr-un întreg istoric petrecut în data de 11 septembrie 2001. Fără să insiste foarte mult pe ceea ce s-a întâmplat atunci, filmul lui Stephen Daldry (cunoscut pentru The Hours, The Reader şi Billy Elliot) se concentrează pe drama individuală a lui Oskar Schell un băieţel de 9 ani, extrem de deştept pentru vârsta lui, care şi-a pierdut tatăl în tragicele evenimente de la WTC. Pentru Oskar lumea lui se învârtea în jurul tatălui, acesta fiind ca un soare pentru el. După deces, lumea lui Oskar se schimbă, devine mai întunecată, mai dureroasă pentru că ascunde şi unele secrete pe care nici un om matur nu le-ar putea îndura singur in Extremely Loud & Incredibly Close.


loading...

Până ca băiatul de 9 ani să înceapă o aventură emoţionantă in filmul Extremely Loud & Incredibly Close, Stephen Daldry insistă să contureze strânsa relaţie dintre acesta şi tatăl său, interpretat de Tom Hanks. Bazată pe iubire, curiozitate, provocare, curaj şi mister, relaţia dintre cei doi pare unică, în timp ce mama băiatului are un rol redus, un rol de observator. Odată cu tragedia familia Schell se schimbă, devine apatică până când într-o zi Oskar găseşte o cheie ciudată şi un plic cu numele Black. Din acest moment începe o aventură unică, o aventură prin care băiatul de 9 ani încearcă să-i găsească pe toţi cu numele Black din New York, să descopere unde se potriveşte cheia şi ce mesaj i-a lăsat tatăl său.

Aventura lui Oskar din Extremely Loud & Incredibly Close, d capătă o altă dimensiune când un străin, un bătrân fără voce interpretat de Max von Sydow se apropie de băiat. Cei doi se cunosc în casa bunicii, unde bătrânul locuieşte cu chirie şi se apropie unul de celălalt. În scurt timp în ochii bătrânului se citeşte durerea, greşelile trecutului şi Oskar descoperă în privirea acestuia un bunic pe care nu l-a cunoscut niciodată.

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro: