Extra pază-n cartier – The Watch (2012) Film Online Subtitrat

Regia: Akiva Schaffer
Actori: Ben Stiller, Jonah Hill, Vince Vaughn, Richard Ayoade
Anul: 2012
Gen: Comedie, Actiune, SF
Durata: 102 minute
IMDB: 5.7/10 din 99659 voturi

Glenview, Ohio – Statele Unite – Planeta Pământ. În această enclavă aparent liniştită şi oază de siguranţă, Evan Bob, Franklin şi Jamarcus hotărăsc să-şi unească forţele pentru a-şi proteja comunitatea si se bucură de toate avantajele de “The Watch”… beau bere, pierd vremea şi îşi fac de cap, ca băieţii. Faceţi cunoştinţă cu Paza cartierului: Evan (Ben Stiller), bărbatul cu spirit civic, Bob (Vince Vaughn), familistul iubitor de distracţii, Franklin (Jonah Hill), cel dur şi imprevizibil, şi Jamarcus (Richard Ayoade), proaspătul divorţat în căutarea iubirii.

În rolul celor patru membri ai “The Watch”, Levy şi regizorul Akiva Schaffer (o forţă creatoare din spatele câtorva filme scurte renumite din seria “Saturday Night Live”) au fost distribuiţi trei actori de comedie celebri şi un tânăr talent: Ben Stiller, Vince Vaughn, Jonah Hill si un tanar talent, Richard Ayoade. Singurele lucruri mai periculoase decât ameninţarea la adresa cetăţenilor oneşti din suburbia Glenview sunt cei patru bărbaţi care s-au reunit pentru a-i salva.

“The Watch” este agresiv oliță cu gura, care reflectă tendința recentă în care vorbesc murdar în comedii se concentrează pe baieti vorbesc despre o willies altora în loc de peisaje private ale femeilor. Există totuși o serie de roluri pentru femei, inclusiv fiica lui Bob adolescenta, Chelsea (Erin Moriarty), și soția lui Evan, Abby (Rosemarie DeWitt), care aflăm într-un subplot ciudat si inutil, nu pot concepe că Evan este steril . Asta e genul de detalii care nu aduce mult la un film despre extratereștri prietene. Acum despre extratereștrii. Sunt up-to-data de modele, aratand ca o mashup de insectoid, reptilian, dinosaurian, exoskeletons Toothy. La fel ca multe specii de film destul de inteligent pentru a călători în spațiu interplanetar, nu au nici o misiune pe Pamant in afara de noi uciderea off, în timp ce loial ne dezgustător cu noroi verde prima.

Membrii ceas din The Watch, cu toate acestea, au o cantitate surprinzător de curaj și să ia pe străinii cu arsenalul lui Franklin de arme, fără îndoială obținut prin comandă poștală. Extratereștrii pot fi aparent ucis temporar de gloante, deși ele pot revigora suficient de lung pentru obligatorii “Carrie” fotografii. Marca lor este astuparea colții lor, în profil, atunci când merg față în față cu oamenii, afișând o mare de mucus și ceea ce am specula trebuie să fie halitoza letale. Dialogul de Jared Stern și Seth Rogen beneficiază de momentul comic practicat de actori, și prin unele imagini verbal uimitor. Dar Nu știu. E atât de hotărâți să fie brut, vulgar și ofensator, care după un timp am crescut obosit. Abbott și Costello folosit pentru a scoate din filme mai amuzant pe acest plan intelectual exact fără a utiliza un singur F, S, C, P sau un cuvânt. Nu că m-am ofensat e; este că nu am fost amuzat. Acest film este ușor egalul Abbott și Costello, cu toate acestea, în cazul în care scenele personajele se holbeze la neîncredere din spate arbuști in filmul The Watch.