PortalulTauTV.ro NU detine filme, subtitrari sau continut. Totul este automatizat si preluat automat din surse externe DEJA existente. Pentru reclamatii folositi site-urile ce gazduiesc filmele.


Expresul polar – The Polar Express (2004) Film Online Subtitrat


Regia: Robert Zemeckis
Actori: Tom Hanks, Chris Coppola, Michael Jeter
Anul: 2004
Gen: Aventura, Animatie, Familie, Craciun
Durata: 100 minute
IMDB: 6.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


loading...


Sinopsis Expresul polar – The Polar Express

Eroul nostru (voce Tom Hanks) nu crede in Mos Craciun si nici in miracole. Dar in ajunul Craciunului un lucru extraordinar se intampla. La usa casei sale apare un tren – “Polar Express”, iar conductorul (voce tot Tom Hanks) il invita inauntru. Aventura care va incepe, va intrece orice imaginatie.

In alt moment in afara sarbatorilor de Craciun nu puteam vedea filmul caci pentru acest gen de filme conteaza vremea de afara…le atribuie un aspect important, atmosfera e diferita. In fine, filmul a fost dragut, nu cred ca se putea mai bine avand in vedere ca filmul a fost creat pentru a fi vizionat in imagine 3D. Poveste tipica, ne-am obisnuit cu totii…copiii asteapta nerabdatori Craciunul, vor sa-l vada in carne si oase pe Mos Craciun, au o sansa enorma cu Express-ul si nu o rateaza. Finalul, indeosebi, trebuie sa contina bucurie iar spiritul Craciunul exista in casele fiecaruia, zapada emana venirea Craciunul si a bunatatii. Mi-a placut filmul, chiar de a avut tema pe care o cunoastem toti a avut ceva deosebit.

Este un film bun care merita vazut dar mai ales de Craciun impreuna cu familia.Totusi eu cred ca A Christmas Carol regizat tot de Robert Zemeckis este mai bun iar nota oferita acestui film este 7.


Trailer Expresul polar – The Polar Express

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro: