PortalulTauTV.ro NU detine filme, subtitrari sau continut. Totul este automatizat si preluat automat din surse externe DEJA existente. Pentru reclamatii folositi site-urile ce gazduiesc filmele.


Ex Machina (2015) film online subtitrat

Gen: Drama, SF
Scenariu: Alex Garland
IMDB Rating: 8,1
Regizor(i): Alex Garland
Actori: Alicia Vikander, Domhnall Gleeson, Oscar Isaac


loading...

Caleb, un programator de 24 de ani, care lucrează la cea mai mare companie internautică din lume, câştigă prin concurs o vacanţă de o săptămână în cabana de la munte a lui Nathan, şeful misterios al companiei. Concursul însă nu a fost întâmplător, ci pentru a-l selecta pe cel mai bun angajat, capabil să ia parte la un experiment intrigant Ex Machina. E vorba de testarea prototipului de robot Ex Machina dotat cu inteligenţă artificială, care are forma unei fete foarte frumoase, Ava Ex Machina.
Scenaristul/regizor Alex Garland (“28 Days Later”, “Sunshine”) vine din 19 iunie pe ecranele din tara cu “Ex Machina”, o viziune asupra viitorului deloc îndepărtat al inteligenței artificiale care-ți îngheață sângele în vine. Experimentul pe care îl va trăi Caleb se va transforma într-o bătălie psihologică sumbră, cu întorsători de situație care îl vor pune în fața unei alegeri extrem dificilă: Ex Machina sau omul?
Caleb, un programator de 24 de ani, angajat al celei mai mai companii de IT, câștigă o competiție internă care avea ca premiu o săptămână alături de Nathan, șeful extrem de retras al companiei, la reședința lui izolată din munți. Dar, când Caleb ajunge pe domeniul acestuia, descoperă că va fi nevoit să participe la un experiment fascinant, dar foarte bizar, în care va trebui să interacționeze cu prima inteligență artificială reală din lume, adăpostită de o superbă fată-robot.
Domhnall Gleeson, Oscar Isaac si Alicia Vikander conduc distribuția acestui thriller psihologic, un triunghi amoros dintr-un viitor apropiat și distopic. “Ex Machina” explorează idei despre natura conștiinței, emoțiilor, sexualității, adevărului și minciunii. Scris și regizat de Alex Garland, filmul l-a avut ca director de imagine pe Rob Hardy (“Blitz”), scenografia îi aparține lui Mark Digby (“Slumdog Millionaire”), costumele, lui Sammy Sheldon Differ (“X-Men: First Class”), machiajul, lui Sian Gregg (“Never Let Me Go”) și montajul, lui Mark Day (“About Time”).

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro: