PortalulTauTV.ro NU detine filme, subtitrari sau continut. Totul este automatizat si preluat automat din surse externe DEJA existente. Pentru reclamatii folositi site-urile ce gazduiesc filmele.


Everywhen (2013) Film Online Subtitrat

Regia: Jarand Breian Herdal
Actori: Hugo Herrmann, Harald Evjan Furuholmen, Brathen Elin Synnøve
Anul: 2013
Gen: Thriller, SF, Actiune
Durata: 70 minute
IMDB: 3.1

Există atât de puține Sci-Fi everywhen-DVD filme domeniu mic efectuate în regiunea nordică, care, atunci când unul este făcut în cele din urmă, este o palmă în fața industriei de film Everywhen că bugetul a fost de numai 6500 de euro, iar echipa din spatele ei era o grup de copii de școală.

Cei care nu sunt lucruri pentru a organiza împotriva Everywhen, totuși. Eforturile puse în film sunt imense, așa cum se poate vedea atât în ​​scenariul și în imaginile. O echipa de tineri ambitiosi, în frunte cu Jarand B. Herdal și Jens Peder Hertzberg, pune Everywhen împreună în parte ca un proiect de școală, și eu sunt sigur că ei au învățat foarte mult. Filmul este pe mai multe niveluri mult mai bine decât bugetul in Everywhen, ceea ce înseamnă că trebuie să existe talent considerabil în spatele camerei.


loading...

Everywhen este situat la câteva zeci de ani în viitor, atunci când teleportarea este normal ca autobuze și trenuri, și școli au fost înlocuite cu chips-uri mici care conțin cunoștințe. E ca și cum trăiesc în Utopia, până la miliarde de oameni sunt raportate lipsesc o zi in Everywhen, și tehnologia începe în lipsa, bit dupa bit. Personajul principal se află în dimensiunea greșit, și trebuie să găsească o cale de întoarcere, astfel el poate împiedica pe fratele său de la moarte.

Se pare ca un concept de mare film Everywhen de science fiction, și cu sărituri de dimensiune și chestionarea de tehnologie și de examinare a poziției de cunoștințe în societate, Everywhen încearcă să fie un om de film de gândire, deși accentul se pune pe acțiuni de asemenea. Echipele SWAT focul pe doi eroi mai mult de o dată, care foc înapoi în timp ce urmăresc un cip de computer și o cale de întoarcere acasă. Toate filme bune, de asemenea, o notă personală, și că nu este lăsat aici, ca personajul principal Ian este în mare parte preocupat de salvarea fratele său litte. Într-adevăr, multe aspecte ale filmului este complet ca la carte – acest film Everywhen nu este făcută de niște copii de liceu rulează în jurul valorii de camera video în timp ce tatăl lui improvizeze linii. În timp ce complexitatea povestea poate fi un pic complicat de urmat, și de-a dreptul confuz uneori, tinerii creatori merită credit pentru gândire mare și inspirându-se din unele filme serioase, și de fapt, ceea ce face să funcționeze. Dacă nu înainte, veți înțelege că de la locul în care o persoană este prezentat ca Riddley, și un alt personaj este numit Scott.

Un alt punct forte este everywhen-crewcinematography, care variază de la (scene de cea mai mare parte de interior) acceptabile excelent, cum ar fi scenele elicopter la Oslo sau scene au fost străzile au fost închise și golite, la fel ca în filme “reale” cu de 100 de ori bugetul la Everywhen. În scene de acțiune, camera se mișcă fluent, și în câteva scene DP, de asemenea, reușește să capteze emoția personajele din fotografii. Nu e rău pentru copii de 17 ani să se gândească chiar despre astfel de lucruri, în plus față de toate celelalte obstacole! Ce e chiar mai bine este efecte vizuale speciale, constând în detalii CG și extensii. Deși nu la fel de multe ca ai crede un filme online Everywhen Sci-Fi ar trebui să aibă, sunt mai bine decât efectele “profesionist” de filme SyFy lui, și chiar unele filme mici la Hollywood!

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro: