Evermoor (2014) Serial Online Subtitrat

Regia: Tim Compton, Diane Whitley
Actori: Naomi Sequeira, Margaret Cabourn-Smith, Finney Cassidy
Anul: 2014
Gen: Aventura, Familie, Fantezie, Seriale
IMDB: 6.3

Se lucreaza la subtitrare!

Evermoor SEZONUL 1:


S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:

Tara Crossley, se muta într-un sat infricosator cu mama ei. Acolo, Tara descoperă o tapiserie de magie care spune viitorul. Doar cateva dintre lucrurile ciudate gasite în orasul de Evermoor. Lucrurile sinistre, pericol, mister, intrigi incepe sa se intample in aventura lor.

Disney Channel are o istorie lungă de sărbători de Halloween cu programarea inițială. În 1986, a fost amintit dl Boogedy tandru, a urmat un an mai târziu, de mireasa continuare a Boogedy. Începînd cu anul 1997, au avut un nou brand original Disney Channel film tematice în jurul valorii de vacanță în fiecare an, prin 2007. Sub Împachetări, seria Halloweentown, Do not Look sub pat, mama lui o întâlnire cu un vampir, Scream Team, și spasmele a însemnat că fideli telespectatori Disney Channel a avut ceva nou pentru a Aștept cu nerăbdare să fiecare Halloween. Din anumite motive, s-au oprit tradiția anuală, probabil pentru că nici unul dintre ei ar putea trăi până la succesul filmelor Halloweentown, care încă se bucură de difuzări anuale în timpul orelor normale de vizualizare (ei nu te surghiunit la ora 2:00 ca și alte lui DCOM din epoca ei).

Mai degrabă decât să producă încă o altă DCOM ca și Fata 2012 vs. Monstru sau de a face o serie cu teme înfiorător, care ar putea avea loc din nou în maratoane în fiecare octombrie, cum ar fi atât de ciudat, Disney Channel din Marea Britanie a produs un mini-seria 4-o parte numită Evermoor. Produse în întregime în Marea Britanie, cu o distribuție preponderent locală, este foarte clar că Evermoor a fost proiectat pentru toate țările vorbitoare de limba engleza cu Disney Channel. Acest lucru este evident cu turnarea lui Naomi Sequeira, stele și co-gazdă Disney Channel Australia (ea este, de asemenea, un star pop australian). In Marea Britanie, ei au ales la aer un episod în fiecare săptămână, în octombrie, cu aerarea ultimul episod in noaptea de Halloween. Aici, în Statele Unite, au optat pentru a rula în două loturi de câte o oră. Episoade unu și doi au difuzat pe 17 octombrie, iar doi aer final de pe 24 octombrie.

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro: