Eu Frankenstein – I Frankenstein (2014) film online subtitrat


loading...

Gen: Actiune, Fantezie, SF
Producator(i): Stuart Beattie, Kevin Grevioux
IMDB: 5.1
Regia: Stuart Beattie
Actori: Aaron Eckhart, Aden Young, Yvonne Strahovski, Bill Nighy


loading...

Mă întreb dacă Aaron Eckhart știut, atunci când a semnat pentru a juca în cele din urmă-desfigurat-groaznic Gotham City procuror Harvey Dent in Christopher Nolan, “The Dark Knight”, că “,” cum ar fi, este, va veni vreodată la “acest lucru. ” Cu siguranță aceasta este doar performanța sa ca personajul universul Batman, de asemenea, cunoscut-ca “Two-Face” care a dat factorii de decizie de “Eu Frankenstein”, un film grav bolnav sfătuit pe fiecare nivel, inspirația de a arunca Eckhart ca crearea strigoi de lore groază.

Acest Envisioning special de monstru Frankenstein ar putea fi la fel de bine numit Scarface, pentru un chip tăiat în sus, și, pentru intro set-18-lea, unele par Seattle-grunge-rocker, sunt toate-fratinee idol arata bine că deghizarea lui Eckhart Aici. Intro, cu narațiunea din monstrul-care este foarte articulat și vorbește la fel ca Aaron Eckhart-da ceea ce la prima vedere pare o variantă ușor doar pe original Shelley. Lui Frankenstein tot chinuit, el a luat o viață pentru o viață, el înstrăinat și nu are incredere in nimeni … dar stai! Ca creatura este îngroparea un corp, el este confruntat cu un stol de demoni care vor să-l răpească pentru un motiv oarecare. Și apoi el a salvat de gargui dată-piatră, care zbura în jos pentru a se lupta dupa ce a luat forma de fumat Warriors fierbinte cu aripi. Ele aduc colegii jalnic, dar neobișnuit de puternic la o catedrala unde este dat unele mai departe povestea înapoi pe conflictul aparent vechi între gargui și demoni de Leonore, regina a Gargoyles (jucat de Miranda Otto, încercând din greu să arate ca Jodie Plasament).

Oricum: nu, nu am face asta. În timp ce monstru “Eu Frankenstein” nu este, în general, considerat a fi un neologism al lumii supranaturale ca derivat din jumătate de digerat John Milton, această imagine, adaptat dintr-o carte de benzi desenate și scris și regizat de Stuart Beattie (care născocit și scenariile derizoriu de “Piratii din Caraibe: Blestemul Perlei Negre “și” GI Joe: The Rise of Cobra “), se pare că este în căutarea pentru a reporni caracterul într-un fel de” modul Underworld “. Circumstanțe și noroc, probabil, bine m-au împiedicat să vadă oricare dintre aceste (o stare de interesant pentru un cinefil care a fost în mare măsură ridicată pe filmele horror, face din ea ceea ce vrei), iar în cazul în care acestea sunt la fel … hmm, ceea ce este termenul tehnic I ‘ caut? Oh, da-daca sunt la fel de nătărău ca această imagine, eu nu pot spune Îmi pare rău să le-au ratat.

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro: