PortalulTauTV.ro NU detine filme, subtitrari sau continut. Totul este automatizat si preluat automat din surse externe DEJA existente. Pentru reclamatii folositi site-urile ce gazduiesc filmele.


loading...

Eroi de sacrificiu 2 – The Expendables 2 (2012) Film Online Subtitrat


Regia: Simon West
Actori: Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Chuck Norris, Dolph Lundgren, Jason Statham, Jet Li
Anul: 2012
Gen: Aventura, Actiune, Thriller
Durata: 103 minute
IMDB: 6.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


loading...


Sau, pentru a folosi titlul său alternativă: Îmbătrânirea Alfa asamblat. Din nou. În urmă cu doi ani, am fost prezentat acești soldați freebooting de avere în anii lor de aur, condus de hombre menopauza Barney Ross in Eroi de sacrificiu 2 – The Expendables 2. Jucat de Sylvester Stallone. Ei au fost numite Eroi de sacrificiu 2, într-un nod ironic sfidător la statutul propriu ca carne de tun. Si de faptul că lor de acțiune eroism old-school este considerat învechit, și excedent față de necesități. In rahat lumea de astăzi de-hugging copac corectitudinii politice . (Sau poate că o dată toate jucat în unele ’80 uitate direct-to-VHS de actiune numit Pendables.)

Oricum, băieți Sly’n’the avut o aventură pe insula-a făcut din “Vilena” si totul a mers teribil de bine, asa ca acum se întorc într-un sequel care la fel ca primul film a fost co-scris de Stallone însuși in filmul Eroi de sacrificiu 2 – The Expendables 2. Așa cum se spune pe poster, acestea sunt “înapoi pentru război”, adică a face o reapariție războinică pentru mai multe din aceeași: acest stabilește keynote de spirit destul de modest și jocuri de cuvinte.

Există unele de divertisment auto-batjocoritor pentru a fi avut, dar Stallone se par să creadă că obținerea doar toate vechile prietenii lui să cherestea în sus în un singur loc, ca și în cazul în care deschiderea unor noi ramuri a Planet Hollywood, este suficient pentru a câștiga indulgență nostru sentimental in Eroi de sacrificiu 2.

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro: