PortalulTauTV.ro NU detine filme, subtitrari sau continut. Totul este automatizat si preluat automat din surse externe DEJA existente. Pentru reclamatii folositi site-urile ce gazduiesc filmele.


Elicopter la pământ – Black Hawk Down (2001) film online subtitrat

Gen: Drama, Istoric, Thriller
Scenariu: Mark Bowden, Ken Nolan
IMDB Rating: 7,7
Regizor(i): Ridley Scott
Actori: Josh Hartnett, Ewan McGregor, Tom Sizemore


loading...

Ridley Scott “Elicopter la pământ” spune povestea unui raid militar american care a mers dezastruos greșit atunci când planurile optimiste fugit în rezistență neașteptată. În Mogadishu, Somalia, din octombrie 1993, 18 de americani au pierdut viața, 70 mai au fost răniți, iar în câteva zile președintele Bill Clinton a scos trupele care au fost într-o misiune umanitară. Până atunci unele 300.000 de somalezi au murit de foame, și scopul SUA a fost de a ajuta oferi transporturile de produse alimentare ale ONU. Warlords somalezi au fost mai interesați de protejarea gazon lor decât hrana oamenii lor – o avertizare timpurie a tipului de zel, care a dus la 11 septembrie.

Filmul Elicopter la pământ este un singur-minded în scopul său. Vrea să înregistreze cât mai exact posibil ceea ce a fost ca să fie unul dintre soldații sub foc în acea misiune. Oră de oră, pas cu pas, se reconstituie lanțul de evenimente. Planul a fost de a organiza un raid surpriză de trupele suportate-elicopter, alături de forțele terestre, pe o reuniune de locotenenții de top unui războinic de. Acest lucru a fost considerat a fi o astfel de sarcină simplă care unii soldați lăsat în urmă cantinelor acestora și uneltele de noapte viziune, așteptându-se să se întoarcă la bază în câteva ore. Ea nu a mers așa.

Ce sa întâmplat a fost rachete inamice adus în jos două dintre elicoptere in Elicopter la pământ. Trupele Warlord s-au adunat rapid și înconjurat pozițiile SUA. Obstacole și comunicații sărace împiedicat un convoi de sprijin se apropie. Și un schimb de focuri sumbru devenit un război de uzură. Americanii au dat mai bine decât au primit, dar din orice punct de vedere, raidul american a fost o catastrofă. Mesajul implicit filmului este ca America în acea zi a pierdut hotărârea de a-și riște viața în luptele americane îndepărtate și obscure, și că mentalitatea slăbit poziția noastră împotriva terorismului.

Angajamentul în sine pare să fi degenerat în haos sângeros. Realizare Ridley Scott este de a face o ușor de înțeles pentru publicul. Noi înțelegem, mai mult sau mai puțin, în cazul în care americanii sunt, și de ce, și ceea ce situația lor este. Urmăm mai multe personaje de conducere, in filmul Elicopter la pământ, dar acest lucru nu este un proiect condus stele și nu depinde de un dialog sau personalități. Este vorba despre logistica de acea zi, în luna octombrie, și modul de formare a ajuta aceste luptatori de experți (Armata Rangers și Delta Force) să se apere cât mai bine atunci când toate planurile s-au greșit și s-au lăsat să stau la uscat.

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro: