Elful – Elf (2003) Film Online Subtitrat


Gen: Comedie, Craciun, Familie, Fantezie
Producator(i): David Berenbaum
IMDB: 6.9
Regia: Jon Favreau
Actori: Will Ferrell, Edward Asner, James Caan, Bob Newhart


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Elful – Elf

Nu toți piticii lui Moș Crăciun sunt pitici…

Este cazul lui Buddy, un copil de la orfelinat care se strecoară în sacul plin de jucării al lui Moș Crăciun și se trezește din întâmplare la Polul Nord! “Cariera” de spiriduș nu i se potrivește întru totul deorece el crește de trei ori mai mare decât un spiriduș normal, ajungând astfel precum Gulliver în Țara Piticilor.
Atunci când își dă seama că nu se poate adapta în lumea spiridușilor, Buddy hotărăște să plece la New York pentru a-și găsi adevărata familie și să readucă sărbătoarea Crăciunului în conștiința celor ce nu vor să mai creadă în existența Moșului.

Desi este un film destul de recent pe tema Craciunului, cred ca ar putea fi catalogat drept un clasic, avand atat de multe elemente specifice, in frunte cu atmosfera de Craciun, umorul creat de personajul credul, venit din alta lume si crezand ca totul este roz si in Statele Unite, maturizarea prematura a acestuia, dragostea fata de tot ce tine de Craciun dar si fata de noii lui prieteni, niste peisaje extraordinare ce amplifica si mai mult atmosfera de Craciun, dar si protagonisul, sugubatul Will Farrell… Mi s-a parut extraordinar, asa ca daca il vezi si in perioada propice, cred ca te va fascina de-a dreptul.


Trailer Elful – Elf