PortalulTauTV.ro NU detine filme, subtitrari sau continut. Totul este automatizat si preluat automat din surse externe DEJA existente. Pentru reclamatii folositi site-urile ce gazduiesc filmele.


Daybreakers (2009) film online subtitrat

Gen: Actiune, Fantezie, Groaza
Scenariu: Michael Spierig, Peter Spierig
IMDB Rating: 6,5
Regizor(i): Michael Spierig , Peter Spierig
Actori: Ethan Hawke, Willem Dafoe, Sam Neill


loading...

În 2009, o epidemie cauzata de o bâtă de vampir infectat a transformat cea mai mare din populația lumii în vampiri. Acest eveniment a format o lume complet dominată de vampiri. Ca vampirii sunt incapabile de imbatranire sau pe moarte, dar sunt neprotejate împotriva razelor solare sau orice lumina ultravioleta, întreaga lume vampirilor este activ pe timp de noapte, și diverse progresele tehnologice și arhitectură sunt făcute pentru a ajusta zonele populate la ciclul noapte vampirilor “(cum ar fi UV masini de protecție, căi ferate subterane și căi din orașele și avertismente UV) inf ilmul Daybreakers.

Numerele umane diminuează rapid, și nevoia de sânge devine disperat. Când lipsit de sânge pentru perioade lungi, vampiri degenera în “Daybreakers,” creaturi-BAT ca psihotice care își pierd amintirile lor și gândirea independentă și sunt lăsate cu nevoia de bază pentru sânge. Oamenii sunt capturate și recoltate în fermele de laborator în timp ce oamenii de stiinta de cercetare un substitut de sânge sintetic pentru a satisface foamea de sânge vampiri “în întreaga lume.

În 2019, Edward Dalton (Ethan Hawke) este hematolog cap pentru compania farmaceutica Bromley, desene, cel mai mare furnizor de sange uman in Statele Unite. Împreună cu colegii hematologist Christopher Caruso (Vince Colosimo), Dalton este în procesul de dezvoltare un substitut pentru a susține diminuarea livrărilor de sange si pentru a crea o substanță care poate înlocui sângele și să fie generate în funcție de necesități. Nevoia este subliniat seful după Dalton lui, proprietarul companiei Charles Bromley (Sam Neill), relevă că populația umană estimat este de până la 5%, și provizii de sânge naționale nu va dura mai mult de o lună. Confruntați cu această cunoaștere, Edward și Chris să efectueze un studiu clinic pripită a ultimei revizuiri pe un soldat voluntariat, care este un eșec spectaculos înspăimântătoare atunci când explodează soldat dintr-un efect secundar dureros in filmul Daybreakers.

Pe unitatea de origine, Dalton devine moment distras când atât aprinde o țigară și observă că urechile lui au devenit ascutit (primul semn de a deveni un subsider) și accidental rulează un alt vehicul pe drum. Când a verifică pe ocupanții vehiculului alte, el este împușcat în brațul de un șut arbaleta, și descoperă repede că sunt oameni. Cu poliția se apropie, Dalton convinge oamenii să se ascundă în vehiculului său și spune poliției că ocupanții celuilalt vehicul a fugit. Oamenii apoi se lasă, dar nu înainte de liderul lor, Audrey (Claudia Karvan), învață numele și ocupația lui Edward de insigna de identitate pe jacheta lui.

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*
Website