PortalulTauTV.ro NU detine filme, subtitrari sau continut. Totul este automatizat si preluat automat din surse externe DEJA existente. Pentru reclamatii folositi site-urile ce gazduiesc filmele.


Cyborg (1989) Film Online Subtitrat

Regia: Albert Pyun
Actori: Jean-Claude Van Damme, Matt McColm, Deborah Richter, Vincent Klyn
Anul: 1989
Gen: Actiune, SF, Thriller
Durata: 86 minute
IMDB: 5.0

Folositi butonul CC a playerului pentru a seta/modifica subtitrarea

Filmul Cyborg are loc într-o lume viitoare în care toată civilizația a fost redus la câteva seturi de film false. neo-naziști îmbrăcat în piele tulpină prin ruine, bate reciproc fără sens și vorbind în Pulp Vorbește, care este ca limba engleză, dar fără har și modulare. E frig în viitor, și este umed, dar niciodată atât de rece sau umed, care costumele nu goale mușchii brațului oamenilor și bosoms heaving ale femeilor.

Parcela de “Cyborg” este simplitatea în sine. eroina filmului (Dayle Haddon) este pe jumătate femeie, jumătate-robot, și poartă un calculator sub peruca ei. Cunoștințele ei pot include soluția la ciuma care amenință să distrugă omenirea, dar mai întâi trebuie să se întoarcă într-un fel la sediul central din Atlanta. inamicul ei, Fender Tremolo (Vincent Klyn), vrea să o distrugă, deoarece el crede că, dacă anarhia se dezlănțuie asupra lumii, el poate conduce. Eroul din Cyborg, Gibson Rickenbacker (Jean-Claude Van Damme) este o misiune pentru ao escorta în condiții de siguranță la Atlanta.


loading...

(Dacă te uiți la numele “Fender Tremolo” și “Gibson Rickenbacker” și se întreabă de ce au pornit Stirrings ciudat în subconștient, aceasta se datorează faptului că ambele personaje, potrivit cărții de presă al filmului Cyborg, “sunt numite după echipamente si tehnici asociate cu chitare electrice “. Această regulă se presupune, de asemenea, se aplică la caracterele Furman Vox, Nady Simmons si Roland alege.) După ce știm jucătorii central, filmul se transformă într-o piesă de teatru pasiune sadomasochist, în care satul încearcă din soiuri de torturi inimaginabile cu privire la erou, inclusiv răstignirea, înainte de a formula este (desigur) livrate în condiții de siguranță, după toate. Filmul Cyborg se reduce la o serie de fumat, mocnit cityscapes (care arata foarte mult ca cartiere urbane programate pentru reînnoire), iar Pulpspeak este combinația obișnuită de formalisme vag biblice, condimentat cu patru litere cuvinte și high-tech fără sens.

Filme Cyborg ca această lucrare, dacă acestea sunt în măsură să mențină un nivel ridicat de energie și de invenție, așa cum fac filmele Mad Max. Ei nu funcționează atunci când garda jos și să ne vedem realitatea, care este faptul că mai mulți actori în mod ciudat garbed simt vag jenat în timp ce poartă costume bizare și recită linii de nedescris.