PortalulTauTV.ro NU detine filme, subtitrari sau continut. Totul este automatizat si preluat automat din surse externe DEJA existente. Pentru reclamatii folositi site-urile ce gazduiesc filmele.


loading...

Curierul – The Transporter (2002) film online subtitrat

Gen: Actiune, Crima, Thriller
Producator(i): Luc Besson, Robert Mark Kamen
IMDB: 6,8
Regia: Louis Leterrier, Corey Yuen
Actori: Jason Statham, Qi Shu, Matt Schulze


loading...

Frank Martin, fost membru al Fortelor Speciale, duce o viata linistita in Franta, pe malul marii Mediterane. Pentru a-si castiga existenta, Frank isi ofera serviciile de curier special celor care il solicita. Mai exact, transporta colete – inclusiv umane – dintr-un loc intr-altul, fara a pune intrebari. Noua livrare pe care trebuie s-o faca Frank nu difera cu nimic de precedentele. Cel care l-a angajat este cunoscut sub pseudonimul ‘Wall Street’ si Frank nu intreaba mai multe (vezi regula nr. 2). insa, de data aceasta, coletul este unul ‘miscator’ si Frank, incalcand regula nr. 3, il desface si gaseste inauntru o femeie superba, cu un calus in gura.
Incalcand toate legile care ii asigura supravietuirea, Frank intra intr-un lant de intamplari care presupun dezvaluirea unor secrete socante, complicatii diverse si chiar pericole de moarte. Concluzia – la care Frank se astepta cel mai putin: legile sunt facute sa fie incalcate. Twentieth Century Fox prezinta filmul The Transporter/Curierul, o productie Europacorp Production – TF1 Films Production, in colaborare cu Canal + si Current Entertainment, in regia lui Cory Yuen. Scenariul este realizat de Luc Besson si Robert Mark Kamen. Regizor artistic este Louis Leterrier. Producatori sunt Luc Besson si Steven Chasman. Imaginea este semnata de Pierre Morel, iar scenografia de Hugues Tissandier. Montajul este realizat de Nicolas Trembasiewicz. Coloana sonora este compusa de Stanley Clarke. in rolurile principale sunt Jason Statham si Shu Qi in Curierul. Din distributie mai fac parte François Berleand si Matt Schulze.
Căsătoria lui James Bond și Hong Kong continuă în “Curierul”, un film Curierul care combina locatii europene de lux Bond și dragostea de jucării mortale cu toate trucurile de filme de arte marțiale. Stelele de cinema cu Jason Statham (care a pompat o mulțime de fier, deoarece “Lock, Stock și două butoaie nefumători”), ca Frank Martin, alias Transporter, care va transporta orice, la un preț. Trei reguli lui incasabil: nu se schimbă niciodată afacere, nici un nume, și nu ne uităm în pachet.

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro: