PortalulTauTV.ro NU detine filme, subtitrari sau continut. Totul este automatizat si preluat automat din surse externe DEJA existente. Pentru reclamatii folositi site-urile ce gazduiesc filmele.


Curierul 3 – Transporter 3 (2008) film online subtitrat

Gen: Actiune, Crima, Thriller
Producator(i): Luc Besson, Robert Mark Kamen
IMDB: 6,0
Regia: Olivier Megaton
Actori: Jason Statham, Robert Knepper, Natalya Rudakova


loading...

Frank Martin este fortat sa o transporte pe Valentina, fata lui Leonid Vasilev, Presedintele unei Agentii de Protectia Mediului din Ucraina. Valentina a fost rapita, asa ca Frank trebuie sa o duca de la Stuttgart la Budapesta, pana ajunge la Odessa la Marea Neagra. Cu ajutorul inspectorului Tarconi, in Curierul 3, Frank va incerca sa intoarca situatia impotriva celor care l-au fortat sa o transporte pe Valentina. Dar Leonid Vasilev crede ca Frank este cel care a rapit-o pe Valentina, asa ca el trimite agenti sa il prinda. Mai mult de atat, “pasagerul” lui nu coopereaza deloc. In ciuda dispozitiei cinice a lui Valentina, si tentativa lui de a nu se implica, Frank si Valentina se indragostesc, in timp ce incearca sa scape cu viata din amenintarile care ii asteapta la fiecare “curba”.
Johnson îl redirecționează la Odessa, unde el și oamenii săi le înconjoară pe un pod in Curierul 3. Deși Valentina este livrat la Johnson și brățară ei îndepărtat, oamenii Johnson trage la masina lui Frank. Frank conduce de pe pod în lac, și abia supraviețuiește. La bordul trenului, Tomilenko Johnson hai sa vorbim de Valentina și îi dă 15 minute pentru a semna. După Tarconi și poliția ucraineană a prelua Audi, Frank continuă Chase sa și sare masina pe partea de sus a trenului. El scoate oamenii Johnson, in Curierul 3,dar nu se poate atinge Johnson, deoarece el este prea departe de mașină. După Johnson separă cabinele de tren, Frank sare masina lui a cabinei, și bate Johnson, legat cu banda el cu bratara si trimiterea mașina în sens invers. Auzind de la Tarconi că Valentina este sigur, Tomilenko lacrimi până contractelor Ecocorp înainte de a merge pentru conferința de afaceri. Navele de marfă sunt percheziționat de poliție și trimis departe de malul ucrainean.

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*
Website