PortalulTauTV.ro NU detine filme, subtitrari sau continut. Totul este automatizat si preluat automat din surse externe DEJA existente. Pentru reclamatii folositi site-urile ce gazduiesc filmele.


Curierul 2 – Transporter 2 (2005) film online subtitrat

Gen: Actiune, Crima, Thriller
Producator(i): Luc Besson , Robert Mark Kamen
IMDB: 6,3
Regia: Louis Leterrier
Actori: Jason Statham, Amber Valletta, Kate Nauta


loading...

Frank Martin este cel mai bun în meseria sa. Fost membru al Forţelor Speciale, el îşi oferă serviciile de curier special oricui le solicită, transportând colete – conţinând obiecte periculoase sau chiar fiinţe umane. Regula sa este simplă: livrează marfa şi nu pune întrebări. La rugămintea unui prieten de-al său, Frank părăseşte Franţa şi se instalează la Miami, ca şofer personal al bogatei familii Billings. Deşi puţine fiinţe pe lumea aceasta sunt capabile să-l mai surprindă, Frank tocmai a dat peste una: Jack Billings, în vârstă de 6 ani, pe care îl duce şi îl aduce de la şcoală. În mod neaşteptat, in Curierul 2, Frank se ataşează de băieţel, iar când acesta este răpit, porneşte o cursă nebunească pentru a-l găsi şi pentru a zădărnici planul răpitorilor de a pune în circulaţie un virus fatal.
Am putut observa că acest lucru este absurd, dar de fapt este, am râs cu voce tare. Alte cascadorii și efecte generate pe computer, au fost la fel imposibil, ca atunci când Frank Martin (Jason Statham) zboară un jet ski pe o autostradă și sare de la ea în spatele unui autobuz școlar. Și atunci când el folosește un furtun de incendiu pentru a imobiliza o posse de ucigași. Și atunci când el iese dintr-un avion care sa prăbușit în ocean. Și atunci când el conduce o urmărire de poliție până la rampele de un garaj de parcare și apoi se blochează mașina printr-un perete de garaj, și zboară câteva sute de picioare prin aer la o aterizare în condiții de siguranță. Fie “Transporter 2” este perete in perete cu acțiune absurd, sau nu este o continuare a “Curierul 2”. Și, de fapt, continuarea este un film Curierul 2 mai bun decât originalul, ca și în cazul în care scriitorul-producator Luc Besson a avut o idee mai clară a ceea ce a vrut să facă (și nu a vrut să facă); direcția este de Louis Leterrier, al cărui “Unleashed”, lansat în urmă cu numai trei luni, a avut ca chimie sălbatic între un gangster (Bob Hoskins) și un luptător (Jet Li), el a crescut ca un câine.

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*
Website