Criminal Activities (2015) film online subtitrat

Regia: Jackie Earle Haley
Scenariu: Robert Lowell
Actori: Michael Pitt, John Travolta, Jackie Earle Haley, Dan Stevens
Anul: 2015
Gen: Crima, Drama, Thriller
IMDB: 5.8

Folositi butonul CC a playerului pentru subtitrare

Thriller “Criminal Activities” ar trebui să fie necesară pre- “The agresiv opt” vizionare pentru oricine, fie uitate sau luate pentru acordate cadouri lui Quentin Tarantino ca regizor. Director Jackie Earle Haley lui “activități criminale” este cel mai rău fel de Tarantino clone, unul cu nici un gaz în rezervor, și nici o idee despre cum se scoate făli lui Tarantino. Atât de mult de “activități criminale”, o drama ostatic amețitor complicate, se simte ca o comedie sumbre stea-ca scenariu de elevi de student de film colegiu. Sigur, există aluzii ostentative ca într-un film Tarantino, anecdote Shaggy câine care merg nicăieri ca într-un film Tarantino, și de benzi desenate blackly / violență bruscă ca într-un film Criminal Activities. Dar nimic despre dialogul direcție, nici pentru prima dată destul de fragil scenaristul lui Haley Robert Lowell este distractiv sau suficient de plin de duh pentru a fi cu adevărat Tarantino pasă.

“Criminal Activities” începe ca orice bun “Pulp Fiction” drama -inspired ar trebui: la o înmormântare, și apoi un restaurant. Patru prieteni colegiu se întâlni pentru GRUB după ce au îngroape prietenul lor Matthew. Ei rula în Noah (“oaspetele” stea Dan Stevens), un cunoscut ciudat care le-au folosit pentru a intimida înapoi la școală. Până swing-pula alfa de sex masculin Zach (un foarte plictisit Michael Pitt) a condus grupul -embraces Noe după ce a ofertelor bancare-roll un sigur foc stoc sfat. Dar când grupul își pierde imediat banii, ei se află în datorii de excentric (de exemplu: piuliță de sănătate varză-shake-de băut) gangster Eddie (un puternic confecții și elaborat coiffed John Travolta). Eddie le face o afacere care nu poate refuza, iar echipajul lui Zach vânturi de până răpirea de doi biți asasin Marques (Edi Gathegi) pentru Eddie. Firește, Marques nu este cine pare a fi, și băieții “sistemului se acru mai repede decât vă pot spune,” nu a fost tipul ăla Travolta in “Pulp Fiction?” ”

Tot ceea ce trebuie să se întâmple încet, și meticulos, se simte accelerat în mod similar în sus. Haley nu are răbdare, și nu zabovi pe oricare din fețele actorilor săi atunci când le dețin instanță și spune fiecare alte povestiri de lungă tărăgănat care de multe ori merg nicăieri. Există, de asemenea nici o bucurie în scene de violență, in Criminal Activities, cum ar fi atunci când Gerry (Haley), mâna dreaptă a lui Eddie, dangles un escroc low-level pe o clădire cu mai multe etaje, și escroc îngrozit vânturi până se încadrează la moartea sa din cauza un pic șurub -sus. Acumularea de la această moarte șocant bruscă este neglijabilă, așa cum este răspunsul deadpan că oamenii lui Gerry da.

Nu e la fel de nimic plăcut despre scena în care Gerry reamintește un incident din copilarie, atunci când un glonț rătăcit salvat din greșeală urechea stângă de a fi tăiate. Că scena ar trebui să fie un proces lent construi-up la o crimă la întâmplare șocantă. În schimb, se simte ca un sacadat, povestea elegant punctate de salvator cras, in Criminal Activities, leneși glume-Gerry a fost inițial încercarea de a ucide un străin care a prinde sex cu său obezi, isteric mama, care se termină cu un final la fel de anti-culminant. Aceste scene sunt prea lipsit de imaginatie pentru a fi elegant, deși ei încearcă foarte greu să impresioneze telespectatorii cu multe intrigi, violență șocantă, și citate Proust ostentative (serios, prima linie acest film de dialog este de la Proust).

Apoi mai este problema John Travolta in Criminal Activities. Recente spectacole lui Travolta au avut momentele lor de zel campy, în special lui over-the-top se transformă în “Savages” și “Din Paris, cu dragoste.” E la fel de distractiv sa ma uit la “activități criminale”, chiar dacă el nu a jucat un tip a cărui cotație și interpretarea “Macbeth” îl face să sune așa o supra-dornic copil care a ridicat întotdeauna mână în colegiu clasa Teoria Film Criminal Activities, dar într-un fel nu a avut niciodată răspunsurile corecte. Dar există freca in filme noi: de ce se stabilească pentru Travolta cam-nebun, atunci când vă puteți bucura de fara inhibitii, în vârstă de om-personaj-actor Travolta in alte filme? În “activități criminale”, nu puteți obține chiar de pe la vizionarea Travolta bate un tip cu un levier, deoarece Haley nu știe unde să pună aparatul de fotografiat. Poate mai târziu, Haley va privi înapoi pe scene unde trecute cu vederea mina de aur Travolta a ciudateniile si ticuri faciale pe discursuri săraci-blocat, și, sperăm, râd. Dar, în același timp, omul are nevoie să-și petreacă câteva ore vizionarea filmelor Tarantino.