PortalulTauTV.ro NU detine filme, subtitrari sau continut. Totul este automatizat si preluat automat din surse externe DEJA existente. Pentru reclamatii folositi site-urile ce gazduiesc filmele.


Cream In My Teen 8 (2016) Film Erotic Online

Regia: Stoney Curtis, Jerry K
Actori: Abella Danger, Liza Rowe, Alaina Dawson, Rain Summers
Gen: Filme Erotice
Data productie: 01 iulie 2016
Studio: Lethal Hardcore
Durata film: 3 ore 30 minute

Abella Danger in Cream In My Teen 8 (2016)

Comely, durdulie, și bine proporționat 5’4 “bruneta Abella pericol sa născut la 19 noiembrie, 1995, în Miami, Florida. De coborâre ucrainian, Abella a fost crescut într-o familie de evrei și a fost un dansator de balet în copilărie. Pericolul a pierdut virginitatea la vârstă de șaisprezece. Abella a facut primul ei trage hardcore, la vârsta de optsprezece ani pentru BangBros site-ul web pentru adulți. Printre companiile notabile de pericol a apărut în caracteristici X-evaluat pentru Evil Angel, 3rd degree, Sin Digital, Bang Productions, New Sensations, Jules Jordan video West Coast Productions. Mai mult decât atât, Abella a lucrat, de asemenea, pentru astfel de site-uri pentru adulți, precum Mofos Kings realitate, America de obraznic și adolescent de fidelitate. Pericolul a câștigat premiul AVN pentru Best New Starlet în 2016. Ea se bucură de dansa în timpul liber.

Bella: Cultivarea în primii mei ani, am fost foarte inversat cu emoțiile mele și modul de a fi. Am fost dansatoare așa că a fost un tip foarte specific de cale să se îmbrace, punct, se extinde piciorul, ridica brațul tău, ai nume, a existat o cale. Împreună cu părinții mei stricte de evrei să mă țină în linie. Odată ce am început adolescența mea, într-adevăr am început să-mi îmbrățișeze caracteristicile pe care mi-a facut unic la fel ca fundul meu. tocmai l-am urât, ea a făcut întotdeauna tricoului meu de dans fac un astfel de decalaj ciudat pe spate, iar băieții au spus am mers ca o rață. Dar, odată ce am fost deja 15, am dat seama că a fost un lucru bun pentru a fi diferit și toată lumea am admirat vreodată avut trăsături exagerate, așa că am promis să nu lase pe nimeni să încerce și să mă schimbe.


loading...

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro: