Bun venit pe pagina de Contact PortalulTauTV.ro

Contact PortalulTauTV.ro

Despre PortalulTauTV.ro

Website-ul noastru si-a inceput activitatea pe 6 noiembrie 2014 devenind pe parcurs unul dintre cele mai recomandete site-uri de filme online.

Echipa noastra este formata din oameni cu cunostinte vaste in domeniul IT, responsabili, profesionisti, capabili sa fie la zi cu cele mai noua filme aparute.

Avand experienta in domeniu IT inca din anul 2005. Echipa de profesionisti a firmei noastre ofera numai servicii de inalta calitate, fiind pregatita sa intampine orice problema si sa depaseasca fiecare impediment, avand in vedere pregatirea profesionala ireprosabila de care are parte. Aveti suport prin email disponibil la orice ora a zilei.

De ce sa ne contactati?

In primul rand, echipa PortalulTauTV.ro este intodeauna curioasa despre parerea dumneavoastra legata de site. In toate privintele: calitatea lui, timpul de incarcare, sursele video, subtitrarile, continutul. Ca in continuare sa putem devenii si mai buni, sa avem un continut cat mai calitativ si bun, suntem deschisi si acceptam orice critica, sfat, parere.

Echipa website-ului lucreaza circa minim 2 ore zilnic la portal de circa 2 ani de zile, 7 din 7. Website-urile de filme sunt in continua miscare iar continutul lor nu va murii niciodata. In fiecare zi casele de productie lanseaza ceva nou, iar noi trebuie sa va oferim in mod gratuit acces la aceste materiale. Bineinteles ca fiecare dintre noi are proprile preferinte, dar acest lucru nu ne trage inapoi. Avem toate categoriile de genuri pe filme si seriale. Iubitorii de SF, actiune, comedie, filme indiene si multe altele, vor avea tot ce le trebuie aici portal.

Drept urmare, tot ce aveti disponibil aici la noi pe site, este gratuit si cat se poate de calitativ in perioada postarii. Fiind o munca foarte grea si peste 4500 de articole cu peste 150000 de video-uri, nu mereu putem fi la curent cu toate sursele video. De aceea daca o sursa video a fost stearsa, sau are probleme, ori nu are subtitrare, asteptam un mesaj de la dumneavoastra.

Bineinteles pe langa cererile de filme, subtitrari, pareri, asteptam si oferte de colaborari sau contact in legatura cu cumpararea de reclama pe site-ul nostru.

Formular Contact PortalulTauTV.ro