PortalulTauTV.ro NU detine filme, subtitrari sau continut. Totul este automatizat si preluat automat din surse externe DEJA existente. Pentru reclamatii folositi site-urile ce gazduiesc filmele.


loading...

Cine este Moş Crăciun? – The Santa Clause (1994) film online subtitrat

Regia: John Pasquin
Actori: Tim Allen, Eric Lloyd, Judge Reinhold, Wendy Crewson, Jayne Eastwood, Peter Boyle, David Krumholtz
Anul: 1994
Gen: Comedie, Drama, Familie
Durata: 97 minute
IMDB: 6.4


loading...

Copiii din lumea întreagă au dreptul să se întrebe cine este Moş Crăciun. Cum coboară el pe horn, în special când nu ai sobă? Cum vizitează toate casele din lume într-o singură noapte? Şi cât de mare este sacul cu daruri pe care-l poartă în spate? Toate aceste intrebari şi încă multe altele îşi găsesc răspunsul în comedia “Cine este Moş Crăciun? – The Santa Clause” realizată de Studiourile Walt Disney Pictures.

Tim Allen este Scott Calvin, un tată divorţat care are relaţii destul de dificile cu fiul său Charlie (Eric Lloyd) până când soarta îl transformă în… Moş Crăciun. Adevăratul Moş cade de pe acoperiş, iar Scott îmbracă hainele moşului. Cât ai clipi, el şi fiul său ajung la Polul Nord unde-l întâlnesc pe Bernard (David Krumholtz), spiriduşul care-i spune că există o “clauză contractuală” care stipulează că cel ce îmbracă haina lui Moş Crăciun capătă toate responsabilităţile acestuia. Scott nu este încântat de subita schimbare de profesie, dar Charlie este fericit.

În cele 12 luni ce urmează, Scott se îngraşă tot mai mult şi capătă o barbă stufoasă. Vine şi ajunul Crăciunului, iar Scott şi Charlie, opt reni şi echipa de spiriduşi vor face tot ce vor putea pentru a ne transforma în credincioşi ai miracolului Crăciunului. Evenimentele la care vom participa ne vor obliga să-l socotim pe Scott drept un adevărat Moş Crăciun!

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro: