PortalulTauTV.ro NU detine filme, subtitrari sau continut. Totul este automatizat si preluat automat din surse externe DEJA existente. Pentru reclamatii folositi site-urile ce gazduiesc filmele.


Cincizeci de umbre ale lui Black – Fifty Shades of Black (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Michael Tiddes
Actori: Marlon Wayans, Kali Hawk, Affion Crockett, Fred Willard, Mike Epps
Anul: 2016
Gen: Comedie
IMDB: 3.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


loading...


Sinopsis Cincizeci de umbre ale lui Black – Fifty Shades of Black

În această comedie scandalos de neobrăzată, milionarul obsedat de control CHRISTIAN BLACK (Marlon Wayans) îi face cunoștință studentei timide HANNAH STEELE (Kali Hawk) cu lumea “romantismului”, după ce aceasta îi ia un interviu pentru ziarul școlii.

Relația lor amuzant de perversă merge înainte în ciuda neajunsurilor lui Christian ca iubit și giumbușurile exagerate ale mamei sale adoptive și rasiste CLAIRE (Jane Seymour), fratele său ELI (Affion Crockett) extrem de bine dotat și colega de cameră extrem de sexuală a lui Hannah, KATEESHA (Jenny Zigrino).

Vom fi la fel de sadici precum personajul Christian Grey și o să vă dezvăluim singurul moment genial din Fifty Shades of Black: în „camera roșie” a plăcerilor BDSM, Hannah (Kali Hawk) e legată fedeleș. Christian Black (Marlon Wayans) îi citește din romanul „Cincizeci de umbre ale lui Grey”… Ea suferă teribil – țipă, se zbate, și-l imploră pe Black să nu mai citească. Nu mai suportă această tortură! Nu are cum să-și acopere urechile și nici cum să-l oprească din citit…

Când am aflat că se face o parodie la filmul Fifty Shades of Grey, m-am întrebat care este rostul. Producția (încadrată de realizatori la genul „romance”!) și cartea și-au făcut suficiente deservicii lor însele încât să mai fie necesară parodierea lor. Umorul involuntar însoțește mare parte dintre scenele din filmul Fifty Shades of Grey, așa că o parodie era, din punctul meu de vedere, superfluă.


Trailer Cincizeci de umbre ale lui Black – Fifty Shades of Black

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro: