Cinci eroi de legendă – Rise of the Guardians (2012) DUBLAT Online

Regia: Peter Ramsey
Actori: Chris Pine, Hugh Jackman, Jude Law, Isla Fisher, Alec Baldwin
Anul: 2012
Gen: Familie, Aventura, Animatie, Dublate
Durata: 97 minute
IMDB: 7.3

Iată un test rapid pentru tine: Ce Jack Frost arata? Tânăr sau bătrân? Mărturisesc că n-am avut o imagine mentală a Jack. De fapt, până văzând “Cinci eroi de legendă” nu l-am dat nici un gând, la toate. Copiii din jurul meu, la un screening-ul de previzualizare părea mai expert, probabil pentru că ei știu de inspiratie pentru film, seria cartea William Joyce lui, “Gardienii de copilarie.”

În aceste cărți, necitite de mine, Joyce imaginează un vag unită federație stil Avengers de gardieni copilăriei. Cele mai multe dintre ele sunt renumite: Moș Crăciun, Iepurașul de Paști, Zâna Măseluță, Moș Ene și așa mai departe. Reputația Jack Frost suferă din păcate, în comparație. Și-a exprimat în film Cinci eroi de legendă de Chris Pine, el se trezește literalmente invizibile. Când vizitează Pământ, oamenii sunt capabili să meargă chiar prin el. Deoarece el este un băiat spritely, el găsește această deprimant, desi multi copii s-au simțit, probabil, la fel. De ce este acest lucru? Omul din Luna nu a explicat el. Omul în funcțiile Luna în povestea ca un fel de zeu natură simbolică, care nu face niciodată nimic, dar strălucească enigmatic în cer.

Acesta Cinci eroi de legendă este un hiperkinetic 3-D de acțiune comedie, cu personajele curse pentru totdeauna pe sania lui Mos Craciun, hurtling jos jgheaburi și zoom prin tuneluri care reface aceleași iluzii 3-D de peste si peste din nou. Personajele nu sunt toate menționate de ceea ce am putea numi numele Pamant, si ajungem, cum ar fi de Nord, un Moș larg umeri (voce Alec Baldwin); Dinte, zână (Isla Fisher), și iepuras (Hugh Jackman). Există, de asemenea, un personaj negativ, numit Pitch de alții și uneori iritat Omul Boogie singur. Acest demon mișelesc (voce Jude Law) este conceput ca tot întunericul, dinți și gheare, determinate de a pune Gardienii din afaceri. În acest moment de criză, echipa solicită Jack Frost pentru a conduce rezistența, și în acest proces, el însuși răscumpără în mod inevitabil, devine vizibil și realizează o victorie personală. Acum știm cum arată. Mi-am amintit de Peter Pan, deși el nu este verde.

Există un public pentru acest film Cinci eroi de legendă. Nu sunt eu. Am aduna copiii mai mici vor dori acțiunea ametitoare, capacitatea magică a zbura și tânărul erou care a obosit de doar fiind un nume. Părinții și frații mai mari pot găsi timp 89 de minute de funcționare destul de destul de mult.