PortalulTauTV.ro NU detine filme, subtitrari sau continut. Totul este automatizat si preluat automat din surse externe DEJA existente. Pentru reclamatii folositi site-urile ce gazduiesc filmele.


loading...

Centurion (2010) film online subtitrat

Regia: Neil Marshall
Actori: Olga Kurylenko, Michael Fassbender, Axelle Carolyn, Ryan Atkinson, Jake Maskall
Anul: 2010
Gen: Actiune, Aventura, Drama
Durata: 97 minute
IMDB: 6.4/10 din 39654 voturi


loading...

Comandantul japonez Yasujiro Ozu făcut o dată un film numit “aroma de ceai verde peste orez.” “Centurion” ar putea fi considerat ca “The Color of Red Intestine Munților Peste”, pentru că, la fel de mult ca orice, descrie despre ce este vorba.
Povestea este dezbrăcat în jos la o urmărire epic, de lung metraj. Stranded spatele liniilor inamice, un mic grup de soldați romani sunt vânate de un trib de celți picților prin interzicerea Highland peisajul antic Scoției. Ei alerga și a alerga si sari și de a urca și să mănânce un fel de prototip, în aer liber haggis de burta unui cerb proaspăt ucis, apoi executați și a alerga – monoton – ceva mai mult.
Cele mai multe dintre personajele sunt atât de characterless care nu pot să vă spun cine sunt ei, atunci când ei a lua teapa sau decapitați, și nu vă puteți aminti cine au folosit pentru a fi după ei expediate. Nu că ar conta. Acest lucru lasă o multime de timp pentru ochii la peisaje spectaculos abrupt în alb, gri, albastru și verde, eliberat de stropi minunate de rosu aprins în timpul luptelor și tortura scene, din care există prea puține ‘Centurion.
Poate că nu ești folosit pentru a gândi de implozie și explodează materie creier, jupuit torsuri și membrele taiate în ceea ce privește frumusețea estetică abstract. Ei bine, cred din nou. Writer-director Neil Marshall (al cărui “Pogorârea” este unul dintre cele mai bune filme de groază, mai chinuitor noului secol) șutează-cap-la-cap (sau topor-la-cap) combaterea violenței în nervozitate Strobo-Vision, o tehnica care face paradoxal carnagiul explicit arata mai realist și mai mult ca animat “Evil Dead” stropi. Centurion: Erupțiile de rosu servi elemente compoziționale ca bun venit, oferind singura culoare vibranta din partea caldă a spectrului. Nu contează cine obtinerea sacrificate, că roșu este gore-econo mic.

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro: