PortalulTauTV.ro NU detine filme, subtitrari sau continut. Totul este automatizat si preluat automat din surse externe DEJA existente. Pentru reclamatii folositi site-urile ce gazduiesc filmele.


Centrul Pământului – The Core (2003) Film Online Subtitrat

Regia: Jon Amiel
Actori: Bruce Greenwood, DJ Qualls, Tchéky Karyo, Aaron Eckhart, Hilary Swank, Stanley Tucci
Anul: 2003
Gen: Actiune, Aventura, SF
Durata: 135 minute
IMDB: 5.4

In mod inexplicabil in The Core, miscarea de rotatie a Pamantului s-a oprit, campul magnetic se deterioreaza rapid cu foarte multe consecinte fatale pentru omenire.
Primele efecte: podul Golden Gate din San Francisco se prabuseste omorand multi oameni, o furtuna electromagnetica transforma in praf si pulbere Colosseum-ul din Roma iar in Trafalgar Square din Londra porumbeii si-au pierdul sistemul de coordonare zburand dezordonat si provocand accidente rutiere. Disperat sa rezolve catastrofa, Guvernul SUA si oficialitatile militare il convoaca pe geofizicianul Dr Josh Keyes (Aaron Eckhart) si pe echipa acestuia formata din oameni de stiinta renumiti. Acestia vor calatori catre centrul Pamantului intr-un vehicol subteran pilotat de terranauta Rebecca Childs (Hylary Swank) si Comandantul Roberty Iverson (Bruce Greenwood). Misiunea lor este sa detoneze un dispozitiv nuclear care va reactiva campul magnetic si va salva lumea de la distrugere in filmul The Core.


loading...

Fierbinte pe tocuri de “The Core”, care arata exact ca o melodramă 1957, aici este “nucleul”, care se dorește a fi un film science-fiction 1,957. Efectele sale speciale sunt un pic prea bun pentru asta (nu foarte mult), dar intriga este din ceva de Roger Corman, și nu puteți îmbunătăți dialogul ca aceasta: “! Centrul Pamantului sa oprit filare” “Cum sa putut întâmpla asta?” Da, centrul Pamantului sa oprit filare și, în mai puțin de un an Pamantul va pierde scutul său electromagnetic și vom fi toți paine prajita – prajit de microunde solare. Pentru a face acest concept clar la un panou de americani militari, profesor Josh Keyes (Aaron Eckhart), de la Universitatea din Chicago împrumută o cutie de odorizant cameră, stabilește, coboară propulsor cu Bic, și incinerează o piersica.

Pentru a fi sigur, “The Core” începe într-un mod tulburător, cu crash-aterizare a navetei spatiale. Având în vedere că “Phone Booth”, programat pentru lansare în octombrie 2002, a fost amânată timp de șase luni, pentru că ecou centura lunetist, pentru a pune un accident de transfer într-o martie 2003 film The Core este impinge limitele bună-cuviință, nu ați spune? Și totuși, scena este un zumzet-Dinger. Câmp magnetic deranjat Pamantului a confundat sistem de ghidare navetei, făcându-l să vizeze centrul orasului Los Angeles. Pilot Bruce Greenwood insistă “este apelul Control al Misiunii lui”, dar co-pilot Hillary Swank are o idee, ceea ce explică ea (ITAL) după (unital) naveta trece peste Dodger Stadium la o altitudine de aproximativ 800 de picioare.

În cazul în care naveta alunecat peste Wrigley Field la acea altitudine, mă gândesc că ar fi prăbușit în incinta Comisariatului de Poliție 23 de acum, sau cel puțin nicio Viena Red Hots. Dar nu, nu e timp pentru o conversație cu Control al Misiunii The Core, și apoi pentru naveta pentru a schimba cursul și să facă una dintre aceste aterizări de urgență în cazul în care aripile se forfecate pe toată lumea și deține te bine reale.

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro: