PortalulTauTV.ro NU detine filme, subtitrari sau continut. Totul este automatizat si preluat automat din surse externe DEJA existente. Pentru reclamatii folositi site-urile ce gazduiesc filmele.


Caligula (1979) Film Erotic Online

Titlu original: Caligola
Regia: Sándor Cs. Nagy
Actori: Malcolm McDowell, Peter O’Toole, Helen Mirren
Anul: 1996
Gen: Drama, Istorice, Erotice
IMDB: 5.2

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Dispunând de cel mai mare buget acordat vreodata unui film al genului, Tinto Brass, încearcă să recreeze o obsesie paranoică, răsfoind paginile primului secol de istorie a Romei, aflată sub stăpânirea sifiliticului Tiberius și a epilepticului Caligula, pentru a demonstra parcă josnicia fără limite a condiției umane.

Ați auzit că acesta este un film Caligula violent. Dar cine ar fi suspectat cât de violente, și în ce scop josnic, într-adevăr este? În acest film, există scene care prezintă un om a carui tractului urinar este închis, și care are galoane de vin turnat pe gât. stomacul lui rupere este înțepat cu o sabie. Există o scenă în care este castrat un om, și organele genitale aruncat la caini, care le mănâncă cu nerăbdare pe ecran. Sunt scene de decapitare, eviscerare, rapiță, bestialitatea, sadomasochism, necrofilia.


loading...

Aceste scene – într-adevăr, filmul Caligula în sine – reflectă o sensibilitate curios distanțat. Nimeni în acest film într-adevăr pare a fi acolo. Nu celebrul actori, cum ar fi Malcolm McDowell și (foarte pe scurt), Peter O’Toole și John Gielgud, ale cărui scene au fost completate de filme porno suplimentare mai târziu a trimis un balon cu alte persoane și inserate pentru a-și condimenteze. Nu regizorul (care a scos credit lui din film). Nu este scriitorul (ceea ce în lume poate însemna că acest film este “adaptat de la un scenariu original de Gore Vidal”?) Nici pista de sunet. Actorii nu par destul de a vorbi propriile lor cuvinte, care au fost atât de prost dublate în mai târziu că dialogul pare să nu fie în curs de dezvoltare din drama în sine.

Filmul a nu reușește chiar să se implice în acțiune. “Caligula” a fost fotografiat și dirijat cu o astfel stângăcie și ineleganță care nu par a fi bucăți de acțiune să curgă împreună, intriga este de neînțeles, evenimentele sunt frecvent încadrate ca și în cazul în care camera nu era sigur în cazul în care a fost, și totul este împușcat în ,, tonuri pline de noroi urâte. underlit temnitelor Muzica este, de asemenea, execrabil.

Deci ce am plecat cu? Un filme erotice Caligula, mă tem, că ar putea fi invulnerabil la o revizuire ca aceasta. Nu există nici o îndoială că sunt oameni care cred că, dacă acest film este la fel de rău ca și eu spun că este, trebuie să fie în valoare de văzut. Oameni care pur și simplu nu pot crede orice film ar putea fi acest josnic. Unii dintre acești oameni au mers pe jos din Davis, înainte am făcut sâmbătă seara; alții au fost ședinței, deprimat, în hol. Asta nu ar trebui, cred, să fie surprinzător.

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro: