PortalulTauTV.ro NU detine filme, subtitrari sau continut. Totul este automatizat si preluat automat din surse externe DEJA existente. Pentru reclamatii folositi site-urile ce gazduiesc filmele.


Călătoria 2 Insula misterioasă – Journey 2 The Mysterious Island (2012) film online subtitrat

Gen: Actiune, Aventura, Comedie
Scenariu: Brian Gunn, Mark Gunn
IMDB Rating: 5,8
Regizor(i): Brad Peyton
Actori: Josh Hutcherson, Dwayne Johnson, Michael Caine


loading...

“Journey 2: Insula misterioasă” arata ca nimic nu atât de mult ca una dintre acele aventuri live-action care Disney utilizate pentru a se pisa în anii 1950 – și hei, aici e Nautilus Căpitanul lui Nemo pentru a dovedi. De asemenea, o casă în copac pentru a umili “Swiss Family Robinson”, care conține un post de radio pe unde scurte, care a fost asamblat din linguri vechi, cred că am auzit.

Filmul “Călătoria 2 Insula misterioasă” este foarte, foarte vag o continuare a “Calatorie spre centrul Pamantului”, cu doar două conexiuni: Este inspirat de un roman Jules Verne, și co-stele tinere Josh Hutcherson ca eroul Sean. Filmul se deschide cu el pe o motocicletă și urmărit de polițiști, dar nu vă faceți griji; tot ce a făcut a fost sparge într-o stație de monitorizare prin satelit pentru a stimula puterea de pe un mesaj de ajutor trimis de bunicul său de la o insulă pierdută în Pacific.

Sean, al cărui tată, în primul film “Călătoria 2 Insula misterioasă” (Brendan Fraser) a dispărut (de la exprimate, oricum), are acum de a face cu Hank (Dwayne Johnson, alias Rock). Hank este noua lui tată vitreg. Josh și Hank face prieteni prin decriptarea mesajului bunicului; Hank uită la ea și intuiește că cuvintele de două silabe suport pentru puncte și cuvinte-o silabă stea liniuțe, ceea ce înseamnă bunicul a avut suficient timp liber pe insula lui de la distanță să găsească o modalitate de a face codul Morse de mai multe ori mai mult decât ar anterior a fost. Fără răspuns este motivul pentru care bunicul ar cripta un apel pentru ajutor.

Aceasta Hank, ceea ce un tip grozav. El propune ca doi dintre ei zboare la Pacific și de a găsi bunicul in “Călătoria 2 Insula misterioasă”. La sosire undeva, ele angaja un pilot de elicopter turist numit Gabato, jucat de Luis Guzman ca un alt unul din acei tipi low-comedie care devine tot prelucrat și este speriat de lucruri. (M-am bucurat o reluare a acestui împușcat clasic:. ​​Gabato ruleaza spre camera, cade pe stomac, se uită în sus … și … și sus)

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro: