Blue Caprice (2013) Film Online Subtitrat

Gen: Biografie, Crima, Drama
Producator(i): R.F.I. Porto
IMDB: 6.0
Regia: Alexandre Moors
Actori: Isaiah Washington, Joey Lauren Adams, Tim Blake Nelson

Blue Caprice plecat chiar cărți de tarot la anumite scene crimei cu mesaje de genul “Pentru tine mr Poliție.” Și “Cod:” Sună-mă lui Dumnezeu “și” Nu eliberați presei. ” Că ei au lucrat ca o echipă și au fost afro-american a zburat în fața stereotipul de singuratic caucazian răsucite care operează din subsolul mamei lui. Pentru mult timp, autoritățile și mass-media presupune căutau o persoană, probabil, un om nemulțumit alb cu experiență militară, ca un lunetist stereotip dintr-un thriller 1970 sau TV polițist spectacol.

Detaliile relației ucigașilor “nu a apărut până la o vreme după arestare. Conturul a fost fascinant: o parodie bolnav de o legătură tată-fiu. Cel mai mare dintre cei doi, John Allen Muhammad (jucat aici de Isiah Washington), a fost un ex-pușcăriaș cu o dungă paranoic. El a fost obsedat de uciderea lui soție înstrăinat Mildred, care a avut un ordin de restricție împotriva lui, și nu-l lăsa în apropierea copiilor ar lor. Tânărul, Lee Boyd Malvo (Tequan Richmond), sa întâlnit Muhammad în Antigua, în cele din urmă a devenit și un fiu surogat pentru el.

Motiv real Blue Caprice, presupune lui Mohamed pentru impuscaturi a fost de a oferi acoperire elaborat pentru uciderea soției sale, care, în teorie ar fi fost scris pe un alt de obiective Sniper misterios, mai degrabă decât o victimă a violenței în familie. Malvo luat inițial credit pentru a fi triggerman în fiecare ucidere, în scopul de a proteja Muhammad; el a dat seama că, în calitate de un minor, a fost puțin probabil să fie pedepsit cu moartea. Amestecat cu aceste motive personale încurcat fost elaborate fantezii “The Matrix” în stil lui Mohamed de truditor omenirii sub jugul stăpâni machinelike rele, plus viitor vag intenționează să-l omoare un polițist, bomba mai mulți polițiști de la înmormântarea victimei, stoarce bani de la guvernul SUA , și tată tren de tineret a lupta cu sistemul.

Cele mai multe sau toate aceste detalii sunt aluzie la “Blue Caprice”, care este numit pentru sedan 1990 lunetiștii condus, dar realizatorii filmului Blue Caprice nu săpa în ele aproape. Acest lucru este frustrant. Se poate înțelege dorința unui artist de a face ceva, alta decât o docudrama simplu (cum ar fi quickie 2003 TV “DC Sniper: 23 de zile de frica”) sau un alt documentar cu privire la caz (cel mai bun este 2,008 film Barbara Kopple “The DC Sniper anii Soția “, care vede evenimentele prin ochii Mildred lui Muhammad). “Blue Caprice” vrea să facă o declarație mai mare sau mai general. Se pare a fi încercarea de a imagina Muhammad și Malvo ca secolului 21 versiuni nonwhite sociale tipuri asemănătoare de Travis Bickle din “Taxi Driver”, sau Samuel Byck, a cărui tentative de a ucide un presedinte de zi au fost repovestite în “Asasinarea lui Richard Nixon.”