PortalulTauTV.ro NU detine filme, subtitrari sau continut. Totul este automatizat si preluat automat din surse externe DEJA existente. Pentru reclamatii folositi site-urile ce gazduiesc filmele.


Batman Bad Blood (2016) Film Online Subtitrat

Regia: Jay Oliva
Scenariu: J.M. DeMatteis, Grant Morrison
Actori: Jason O’Mara, Yvonne Strahovski, Stuart Allan
Anul: 2016
Gen: Animatie
IMDB: 7.0

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


loading...

Sunt vândut. Sigur, în mod evident, Batman Bad Blood animație ratat o mare oportunitate de a robinet intr-o piata mai mica de nu, inclusiv Bad Blood cântec Taylor Swift în remorca, dar eu sunt destul de sigur că nu ar fi potrivit cu ea bine, oricum. Batman: Bad Blood este de fapt continuarea Batman vs. Robin, filmul animat super-erou care a fost lansat direct la videoclip la începutul acestui an, și face parte din DC Universe a Animate Filme originale.

De data aceasta însă in Batman Bad Blood, cu Bruce Wayne lipsește, Alfred Pennyworth a luat-o asupra sa pentru a acoperi ca Batman. Făcând cele mai grea, deși este Nightwing și Robin, fiecare dintre care patrula în jurul Gotham City, încercând să protejeze metropola din tezaurul de raufacatori mișelesc că populează in animatia Batman Bad Blood. Care pare să includă o cârd de luptă maici. Între timp, cu Alfred, Nightwing, și Robin nici unul mai înțelept peste unde Batman este de fapt, Batwoman vine pe scenă și insistă asupra faptului că ea este de gând să investigheze dispariția Caped Crusader lui.

Remorca cu ciocanul de origine cât de mult un buchet ciudat de locuri de muncă de vigilantes grupul de Batman, Nightwing, Robin, și Batwoman sunt Batman Bad Blood; insistând că cei patru au fost de gând să trebuie să lucreze ca o familie pentru a reuși și de a păstra în condiții de siguranță Gotham. Batman: Bad Blood a fost produs de aceeasi echipa din spatele Batman vs Robin, cu Jay Oliva conducerea și scenariul Batman Bad Blood fiind scris de JM DeMatteis, pe baza Batman: Curtea de bufnite de Scott Snyder, Greg Capullo, și Jonathan Glapion.

Batman Bad Blood va cuprinde, de asemenea, poveștile vocale de Jason O’Mara ca Bruce Wayne / Batman, Morena Baccarin ca Talia al Ghul, Stuart Allan ca Damian Wayne / Robin, Ernie Hudson ca Lucius Fox, James Garrett ca Alfred Pennyworth, Sean Maher ca Dick Grayson / Nightwing, și Yvonne Strahovski ca Kathy Kane / Batwoman.

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro: