PortalulTauTV.ro NU detine filme, subtitrari sau continut. Totul este automatizat si preluat automat din surse externe DEJA existente. Pentru reclamatii folositi site-urile ce gazduiesc filmele.


loading...

Bad Santa (2003) Film Online Subtitrat

Gen: Comedie, Crima, Drama
Producator(i): Glenn Ficarra, John Requa
IMDB: 7.1
Regia: Terry Zwigoff
Actori: Billy Bob Thornton, Bernie Mac, Lauren Graham

Folositi butonul CC pentru Subtitrare!

Bad Santa este un Safecracker deprimat, alcoolic. Puștiul nu este unul dintre copiii dvs. de film drăguț, dar un stalker intens și nevoiași; cred că de Thomas Engine Tank ca membru al Familiei Addams. Oh, și există un elf, de asemenea, numit Marcus. Elf este un pitic furios care a lucrat cu Moș Crăciun timp de opt ani, cracare în condiții de siguranță într-un magazin diferit în fiecare Crăciun. Elf este sătul. Mos Craciun se îmbată la locul de muncă, el boinking clienții în vestiar Plus Dimensiuni, si daca copiii arunca pe Moș Crăciun sau se aruncă în sus pe ele este o aruncare cu banul, nici un joc de cuvinte destinate.

“Bad Santa” este un, răsucită de lucru dement nejustificat de amuzant de stil kamikaze de benzi desenate, in care joaca Billy Bob Thornton ca Santa într-un spectacol care e sfidător uncouth. caracterul său se numește Willie T. Soke; TOALETA. Domenii s-ar fi plăcut asta. E un, neîngrijite, păduche beat spurcat la începutul filmului și bețe pentru această temă tot drumul prin. Te astepti ca un final fericit, dar finalul este fericit în același sens ca medicii unui om îi spune și-a pierdut picioarele, dar ei au reușit să salveze pantofii lui.


loading...

Există anumite parametri nescrise care guvernează filmele americane de masă, și “Bad Santa” încalcă toate acestea. Când a fost ultima dată când ați văzut un film Moș Crăciun lovind un magazin departament de ren bucăți? Sau folosind f-cuvânt mai mult decât Eddie Griffin? Sau a găsi o prietena care îl face să poarte pălăria roșie în pat, deoarece ea are un Moș fetiș? Și, de altfel, atunci când a fost ultimul film în cazul în care un ratat Mos Craciun intalneste un copil mic, iar copilul nu răscumpăra ratat cu dulceață și simplitatea lui, dar el se ataseaza la fel ca acele lipitori de pe Bogart în “The African Queen”?

Criticii de film Bad Santa au fost acuzați de lauda filme weirdo pentru că suntem plictisit de filme care par la fel. Există o oarecare justiție în asta. Dar eu nu-mi place acest film pur și simplu pentru că era ciudat și diferit; Mi-a plăcut pentru că nu face compromisuri și ia prizonieri. Și pentru că este amuzant.

Regizorul este Terry Zwigoff al filme online Bad Santa. El a făcut marele documentar “firimituri”, despre R. Crumb, caricaturistul care este un mizantrop devotat. (Maruntita, a atras “Splendor american” cărți de benzi desenate despre Harvey Pekar, egal lui în mizantropie.) Zwigoff regizat, de asemenea, quirky “Ghost World”, cu alianța puțin probabil romantică între o fată adolescentă (Thora Birch) și un acru pustnic 40-ISH (Steve Buscemi). Acesta este un regizor care face o specialitate de ciudățenii anti-sociale amare. Că el o face în comedia durează mai mult curaj decât o fac în tragedie.

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro: