PortalulTauTV.ro NU detine filme, subtitrari sau continut. Totul este automatizat si preluat automat din surse externe DEJA existente. Pentru reclamatii folositi site-urile ce gazduiesc filmele.


Avertizarea 2 – The Ring Two (2005) Film Online Subtitrat


Regia: Hideo Nakata
Actori: Kelly Stables, Naomi Watts, Simon Baker, David Dorfman, Ryan Merriman, Gary Cole
Anul: 2005
Gen: Groaza, Mister, Thriller
Durata: 110 minute
IMDB: 5.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


loading...


Sinopsis Avertizarea 2 – The Ring Two

Naomi Watts, actrița nominalizată la Oscar pentru interpretarea din 21 Grams își reia rolul reporteriței de investigații pe nume Rachel Keller în filmul Avertizarea 2, un episod nou al horror-ului lansat în 2002 – The Ring/Avertizarea.

După șase luni de la evenimentele înfricoșătoare care i-au terorizat pe Rachel și fiul său, Aidan, cei doi își părăsesc casa din Seattle pentru a scăpa de amintirile care-i bântuie – adică de Samara și de caseta blestemată care a lăsat numai moarte în urmă. Cei doi se mută în Astoria, un mic orășel din Oregon, unde speră să înceapă o viață nouă, lipsită de surprize neplăcute. Cu toate acestea, la prima investigație la care participă, Rachel observă o casetă neetichetată și alte semne care i se par familiare. Ea realizează că răzbunătoarea Samara este din nou aproape și pare și mai hotărâtă să continue ciclul de teroare și crime început în urmă cu mai multe luni, și care a fost prezentat în primul film.

Chiar am fost curios să văd de ce “The Ring -2” a primit o notă IMDb mult mai mică decât “The Ring – 1” Această a doua serie (pare-se c-ar mai fi şi a treia, deocamdată nu ştiu), dar această a doua producţie, continuarea celei dintâi, a fost scoasă de pe majoritatea site-urilor de vizionare on line subtitrate în limba română. L-am găsit totuşi, cu chiu cu vai pe un site on line subtitrat. A mers cam greu, cu o imagine cam slabă… Glumind aş spune că l-am vizionat în ton, în acord perfect cu disconfortul indus de tematica filmului. Şi totuşi “chinul” mi-a fost răsplătit de o oarecare înţelegere. Spun oarecare pentru că încă mai meditez.


Trailer Avertizarea 2 – The Ring Two

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro: