Avem un zoo! – We Bought a Zoo (2011) Film Online Subtitrat

Regia: Cameron Crowe
Actori: Matt Damon, Scarlett Johansson, Thomas Haden Church
Anul: 2011
Gen: Comedie, Drama, Familie
Durata: 124 minute
IMDB: 7.1/10 din 105827 voturi

Fostul jurnalist Benjamin Mee, care lucrase la cotidianul britanic The Guardian, şi-a scris memoriile, iar acestea stau la baza filmului We Bought a Zoo. Un văduv îşi ia copiii şi se mută la ţară pentru a avea grijă de animale exotice. Bărbatul şi-a cheltuit toate economiile pentru a cumpăra o grădină zoologică părăginită, în care trăiesc vreo 200 de animale pe cale de dispariţie. El decide să renoveze şi să redeschidă grădina zoologică în amintirea soţiei sale, Katherine, care a murit din cauza cancerului. Benjamin ştie că soţia sa ar fi fost încântată de idee şi ar fi făcut orice pentru a salva animalele. Animalele de la grădina zoologică vor fi îngrijite de Benjamin şi de cei doi copii ai săi, Dylan şi Rosie, de Duncan, tatăl jurnalistului, de vecini şi de doi angajaţi foarte energici. Împreună, ei vor recondiţiona Rosemoor Animal Park.

Nu că filmul We Bought a Zoo este fără farmece ca o alegere pentru sezonul de vacanta. Matt Damon face o robust și simpatic Benjamin Mee, și Scarlett Johansson, în calitate de șef al deținătorilor animalul zoo, pare ferm fara sa stie ca ea este într-un script care o impune să-i sărute devreme sau mai târziu erou. Vedem chiar Patrick Fugit, nemuritor ca erou al lui Crowe “Almost Famous”, în calitate de membru al personalului zoo numit Robin Jones. Nu a văzut fără o maimuță pe umăr, dar asta e singura lui punct de interes. (“Ce facem pentru a face personajul Robin interesant?” “El are întotdeauna o maimuță pe umăr.”)

La început a filmului We Bought a Zoo, Benjamin Mee este încă în doliu după moartea soției sale. El creșterea copiilor lor Dylan (Colin Ford), în jur de adolescenti, și Rosie (Maggie Elizabeth Jones), care este 7. Dylan este înhățat pentru furt din magazine, și Benjamin, un jurnalist, decide că e timpul să părăsească orașul mare și crește le în țară. El găsește o casă ideală, pe care agentul imobiliar explică numai treptat vine cu propriul menajerie. Locul a fost o dată o gradina zoologica privata, opriți din motive care implică bani și reglementările, și Kelly Foster (Johansson) mintea animalelor cu ajutorul lui Petru (Angus Macfadyen), un scoțian, și adolescent nepoata lui Kelly, Lily-pufăind pipe (Elle Fanning), care pare nu în totalitate conștient că se află într-un script care poate sa solicite să-i sărute devreme sau mai târziu Dylan.

Fratele lui Benjamin din We Bought a Zoo, Duncan (Thomas Haden Church), este un contabil care oferă consultanță de urgență Ben nu pentru a cumpăra o grădină zoologică. Ei bine, asta e funcția unui contabil bun. De câte ori are propriul meu contabil ma rugat, “Roger, orice ai face, nu cumpara o grădină zoologică!”

Kelly este o femeie mare cu aspect (la urma urmei, ea arată ca Scarlett Johansson), dar e tot de afaceri, dedicat bunăstării animalelor. Ea poate vedea că Benjamin are multe de învățat. Unul dintre primele diferențe implică Spar, un tigru bengalez vechi, care este în depresie profundă. (Deci, ne-ar fi toți, dacă am avut de a trăi în pace timp de 16 ani într-un apartament de eficiență.) În cazul în care Spar fi pus jos? Kelly și Ben au o dezbatere emoțională in filmul We Bought a Zoo.