PortalulTauTV.ro NU detine filme, subtitrari sau continut. Totul este automatizat si preluat automat din surse externe DEJA existente. Pentru reclamatii folositi site-urile ce gazduiesc filmele.


Ashby (2015) film online subtitrat

Regia: Tony McNamara
Scenariu: Tony McNamara
Actori: Mickey Rourke, Nat Wolff, Emma Roberts
Anul: 2015
Gen: Comedie, Drama, Romantice
IMDB: 6.5


loading...

A “vine-a de vârstă, cu care se confruntă-ta-moarte film,” pe scriitorul-regizor Tony McNamara, perechi Ashby un adolescent gata să iasă din carapace (Nat Wolff), cu un CIA criminal pensionar (Mickey Rourke), care a ascuns conștiința sub o stâncă. Adauga o ador-o-tocilar (Emma Roberts), acesta tata ține un RMN în garaj, și aveți makings de un film câștigător despre reconcilierea cuiva imaginii de sine cu realitatea in Ashby. Deși deja multiplex-friendly, box office pic speră cu adolescenti sunt ajutat de profil a crescut Wolff, după succesul de vina în stelele noastre; deși nu este aproape de vehiculul The Wrestler a fost pentru Rourke, dă actor cărnii suficient pentru a vă rugăm telespectatori în vârstă care plânge retrogradare de a fanboy și direct-to-VOD tarif.

Caracterul titlul Rourke începe filmul Ashby obtinerea o veste proastă: În ciuda faptului că în urmă cu renunțat anii periculoase carierei, el a asteptat sa moara in trei luni de o tumoare pe creier. Ed (Wolff), care tocmai sa mutat în alături cu un singur mama lui (Sarah Silverman), nu are nici o idee de acest lucru atunci când va veni la interviu Ashby pentru un proiect de școală interviu-un vechi-tip. Doar El știe Ashby nu mai pot conduce, și (mai ales după ce a constatat un cache de unelte asasin în subsol) este mai mult decât suficient intrigat de om pentru a juca sofer, și să înceapă să se uite la el, în propriile sale oameni- -mi-vârstă-Nu- adevărat-uite-up-to-bla-bla fel de fel.

În ciuda dezvăluind-se pe prima lui zi la o școală nouă pentru a fi un fel de inteligente, sportivi studenți perspicace instinctiv disprețuiesc, Ed este intenția de a arată că el este bun la fotbal prea. Viteza și agilitatea lui el un loc la fel de receptor larg câștiga, la nedumerirea de Roberts lui Eloise, care îl place, dar vede fotbaliști numai ca furaj pentru cercetarea ei de casă pe leziuni cerebrale traumatice.

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro: