PortalulTauTV.ro NU detine filme, subtitrari sau continut. Totul este automatizat si preluat automat din surse externe DEJA existente. Pentru reclamatii folositi site-urile ce gazduiesc filmele.


Animale de noapte – Nocturnal Animals (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Tom Ford
Actori: Amy Adams, Jake Gyllenhaal, Michael Shannon
An: 2016
Gen: Drama, Thriller
IMDB: 7.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Animale de noapte – Nocturnal Animals

Filmul a avut premiera in urma cu doua saptamani, la Festivalul de Film de la Venetia. Si-i are in rolurile principale pe Amy Adams si Jake Gyllenhaal. Acesta este cel de-al doilea film regizat de Tom Ford dupa A Single Man. Debutul sau regizoral din 2009, si, dupa cum a fost primit. Promite sa se ridice cel putin la inaltimea succesului anterior.


loading...

Susan Morrow lucreaza la o galerie de arta din Los Angeles si este plictisita de opulenta existentei sale, neglijata in totalitate de sotul sau, bogatasul Hutton. In timp ce Hutton se afla intr-o calatorie de afaceri, Susan primeste un pachet neasteptat: un manuscris semnat de fostul sau sot, Edward Sheffield de la care nu mai are nicio veste de mai multi ani. Manuscrisul este insotit de o nota in care Edward o roaga pe Susan sa citeasca manuscrisul dupa care sa il contacteze in cazul in care se afla in trecere in orasul sau. Singura in imensa casa, Susan incepe sa citeasca manuscrisul care ii este dedicat. In aceasta opera bulversanta, Edward se pune in rolul lui Tony Hastings, un tata de familie violent. Gasca de infractori din care a facut parte ii ia familia ostatica. Susan, emotionata de randurile citite, rememoreaza viata sa cu Edward.

Bazat pe Tony si Susan, romanul scris de Austin Wright in 1993, povestea o are in prim-plan pe Susan. O femeie care primeste un manuscris de la fostul ei sot, Edward. Pe masura ce incepe sa citeasca cartea – in care este vorba despre o familie agresata. Spectatorii vizioneaza o poveste in poveste care prezinta si destinul familiei din carte. Nocturnal Animals a fost descris de critici ca fiind “un thriller noir ambitios”.


Trailer Animale de noapte – Nocturnal Animals

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro: